Kevin Regelink wint Watermantrofee


Geplaatst op: 21 november 2011

Zondagavond werd voor de 37e keer de Watermantrofee koppelwedstrijd gereden. Kevin Regelink van IJsclub Nooit Gedacht had als koppelmaatje zijn ploeggenoot Gerard Nijgh gevraagd. Gerard rijdt voor de A-ploeg van Pay Roll group en Kevin voor team Romex Restate.
Er wordt door één rijder van het koppel eerst een afvalmarathon gereden welke Kevin won waarbij hij veel punten heeft gehaald. Daarna volgt een puntenmarathon voor de andere rijder. Omdat Gerard viel werd er door het koppel geen punten gereden maar stonden wel in de grote finale. In die finale rijd het koppel met zijn tweeën om en om twee ronden lang en dan wisselen en dat vijftig ronden lang. Met nog tien ronden te gaan plaatste Kevin een aanval en kreeg een tweede koppel mee. Deze twee koppesl namen snel een grote voorsprong en met nog twee ronden te gaan duwde Gerard Kevin in gang om de finale te rijden. Met een magistrale eindsprint van Kevin wisten hij en Gerard de wedstrijd te winnen. Met een beker, een mooie bos bloemen en de grote wisselbeker gingen de jongens tevreden naar huis. Op die grote wisselbeker staan al hele grote namen uit te verleden zoals Richard van Kempen, Hans Pieterse, Yoeri Lissenberg, Henk Portengen en Frits Schalij. Het was een prachtige wedstrijd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kevin Regelink wint Watermantrofee

Zondagavond werd voor de 37e keer de Watermantrofee koppelwedstrijd gereden. Kevin Regelink van IJsclub Nooit Gedacht had als koppelmaatje zijn ploeggenoot Gerard Nijgh gevraagd. Gerard rijdt voor de A-ploeg van Pay Roll group en Kevin voor team Romex Restate.Er wordt door één rijder van het koppel eerst een afvalmarathon gereden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: