De (zorg)mantel blijft aan tijdens de feestdagen


Geplaatst op: 21 november 2011

Op 28 november aanstaande is Aldert Hoek, trainer Indigo, te gast in de mantelzorgsalon. Hij zal het thema: ‘hoe ga je om met de feestdagen?' behandelen.

Familietradities spelen in deze periode een belangrijke rol. Juist als je te maken hebt met zorgen voor een naaste, kunnen feestdagen houvast en herkenning bieden. Maar deze dagen kunnen ook moeilijk zijn als door ziekte relaties veranderen en tradities een andere invulling of een andere betekenis krijgen. Hoe kunt u naar uw eigen tevredenheid en behoefte de feestdagen vormgeven?

Bent u mantelzorger, heeft u gemengde gevoelens over de feestdagen en wilt u weten hoe u hier het beste mee om kunt gaan? Dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgsalon van maandag 28 november. De bijeenkomst duurt van 13.30 - 15.30 uur en vindt plaats in De Buurtkamer, G. van Aemstelstraat 5 te Mijdrecht. De toegang is gratis.

Vooraf aanmelden is gewenst, tel. 0297 - 230280, of per e-mail e.smit@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Stichting De Baat

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De (zorg)mantel blijft aan tijdens de feestdagen

Op 28 november aanstaande is Aldert Hoek, trainer Indigo, te gast in de mantelzorgsalon. Hij zal het thema: ‘hoe ga je om met de feestdagen?' behandelen. Familietradities spelen in deze periode een belangrijke rol. Juist als je te maken hebt met zorgen voor een naaste, kunnen feestdagen houvast en herkenning … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: