CSW verdiend langs FC Aalsmeer

Geplaatst op: 30 september 2018

CSW was zaterdag duidelijk de bovenliggende partij. Het kreeg al na 3 minuten spelen een flinke opsteker d.m.v. een snelle voorsprong. Een hoekschop van Menno v.d. Leeden werd ingekopt door Maikel Pauw, eerst was er nog de redding maar op de inzet van Vincent van Hellemondt was iedereen kansloos. FC Aalsmeer was duidelijk van slag en de ploeg kwam maar moeilijk aan voetballen toe. Natuurlijk ook de verdienste van CSW dat messcherp was in de duels. CSW kreeg diverse mogelijkheden op een tweede treffer. Zo speelde Erik Mulder van Hellemondt aan die vervolgens schitterend wegdraaide van zijn tegenstander maar zijn schot belandde op het been van de doelman. Deze doelman moest ook handelend optreden bij schoten van Kenzo Brown en Jelle v.d. Bosch maar CSW was niet attent bij de terugspringende ballen. Ook Justin Blok was een paar keer gevaarlijk vanaf de rechterkant maar steeds kon het gevaar worden geweken. Aan de andere kant moest Rahim Gok handelend optreden na een knappe aanval van FC Aalsmeer. Een inzet van dichtbij werd door de doelman prima gekeerd. CSW moest 10 minuten voor rust toch de gelijkmaker toestaan. Een hoge voorzet van de linksback van FC Aalsmeer werd onhoudbaar ingekopt. Een domper voor CSW dat de voorsprong toen allang had moeten vergroten.

Na rust begon FC Aalsmeer iets meer aan te dringen maar de verdediging van CSW gaf totaal niets weg. Ook bij hoekschoppen en vrije trappen waren de wilnissers de baas. CSW bleef goed voetballen maar was vaak iets te slordig bij de laatste bal. Toch kwam de ploeg na een uur spelen dik verdiend op voorsprong. Mike Cornelissen bediende met en geniale hakbal van Hellemondt die vanaf de rand zestienmeter de doelman met een bekeken schot het nakijken gaf. Daarna was het wachten op meer doelpunten van CSW mede ook omdat FC Aalsmeer niet meer in staat was om het CSW echt lastig te maken. Een schuiver van Mike Cornelissen ging maar net voorlangs en ook Dave Cornelissen was dicht bij de 1-3. Vlak voor tijd nog een prima aanval van CSW waarbij de bal terecht kwam bij Mulder maar zijn schot ging over het doel. Zodoende bleef het bij 1-2 en was er maar 1 ploeg die recht had op de overwinning deze middag en dat was CSW.

CSW behaalde zaterdag op bezoek bij FC Aalsmeer zijn tweede competitiezege. Het werd een nipte 1-2 overwinning maar deze uitslag was meer dan verdiend en had gewoon hoger uit moeten vallen. Vooral tegen het einde van de wedstrijd had CSW de wedstrijd allang in het slot moeten gooien. CSW was … Lees meer »