Vinkefest 2023

Hertha MB1 wint van CSW


Geplaatst op: 21 november 2011

Vandaag stond de wedstrijd tegen CSW MB2 op het programma. We hadden voor de beker al tegen CSW gespeeld en dik verloren, hoewel iedereen het er over eens was dat we gelijkwaardig waren.Dus de meiden hadden wat recht te zetten. Voor de wedstrijd al problemen omdat Isra om 11.15 uur afbelde en Rosanne gewoon niet kwam. Dus maar wat hulp uit de A geregeld. Meiden bedankt hiervoor!! Top!!
Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk wel kort zijn.
Vanaf het eerste fluitsignaal zat Hertha er bovenop en werd er heel weinig weg gegeven. De meiden gaven elkaar goed rugdekking en steeds stond er een tweede man (vrouw) achter die dan de opkomende tegenstander op wachtte.Ik heb zelfs langs de lijn gehoord dat zodra CSW de bal had ze deze gelijk al weer kwijt waren. Meiden, heel groot compliment hier voor!! Het stond dan ook met rust al heel verdiend 3-0 voor Hertha door 2 doelpunten van Sanne en 1 van Sherrin.
In de rust gewaarschuwd om nu zo door te gaan en niet zoals al een paar wedstrijden gebeurd in een kwartier tijd de wedstrijd weggeven. Zeker in het begin door gaan en proberen de 4-0 te maken, dan was de wedstrijd in de pocket. En zoals gezegd gebeurde het ook. CSW probeerde wel het tij te keren, maar Hertha bleef goed en geconcentreerd door voetballen en na een kwartier viel de 4-0 van de schoen van Sanne. Ook toen Sherrin even later uitviel en we met 10 man verder gingen kreeg CSW geen uitgespeelde kansen. Je kan twijfelen over een handsbal en dat CSW misschien wel een penalty had moeten krijgen, maar daar mee zou de wedstrijd toch ook niet gewonnen zijn. De eindstand was een zeer verdiende 4-0 door een heel goed spelend Hertha MB1, waardoor we klimmen naar de 9e plaats met 7 punten. Toch al wel een heel goed resultaat als je bedenkt dat er ook wel eens jaren zonder punt of winstpartij zijn geweest.
De conclusie is dan ook dat we elke wedstrijd beter gaan voetballen en eindelijk het niveau van de B1 gaan bereiken. Dat wordt nog een heel leuke voorjaarscompetitie.
Meiden, we zijn trots op jullie!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha MB1 wint van CSW

Vandaag stond de wedstrijd tegen CSW MB2 op het programma. We hadden voor de beker al tegen CSW gespeeld en dik verloren, hoewel iedereen het er over eens was dat we gelijkwaardig waren.Dus de meiden hadden wat recht te zetten. Voor de wedstrijd al problemen omdat Isra om 11.15 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: