Atlantis drie wint wedstrijd

Geplaatst op: 1 oktober 2018

Voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 3 stond deze zaterdag Pernix 5 op het programma. Met mooi weer, en een goede wedstrijd van vorige week in het achterhoofd, ging het team gemotiveerd het veld op. In de aanval begonnen Davey, Kevin, Tamara en Marijn en in de verdediging begonnen Koen, Niels, Joyce en Aisha. Het eerste doelpunt viel aan de kant van Atlantis maar helaas volgde er hierna een kleine achterstand. Al snel werd deze achterstand omgekeerd en had Atlantis weer de leidende positie in de wedstrijd. Tijdens de rust was de stand 4-3. Na de rust kwam Atlantis terug op het veld, vastberaden om te winnen. Dit was ook goed te merken in het spel, want het eerste kwartier na rust vielen er veel doelpunten aan de kant van Atlantis. Toch wist Pernix nog even terug te komen, maar de leidende positie gaf Atlantis niet meer uit handen. Na een goede wedstrijd eindigde de stand in 11-7, mede dankzij onze onmisbare invallers. Volgende week zal Atlantis 3 afreizen naar Rijnsburg waar ze om 15:30 tegenover Madjoe 3 komen te staan

Voor het door Rabobank gesponsorde Atlantis 3 stond deze zaterdag Pernix 5 op het programma. Met mooi weer, en een goede wedstrijd van vorige week in het achterhoofd, ging het team gemotiveerd het veld op. In de aanval begonnen Davey, Kevin, Tamara en Marijn en in de verdediging begonnen Koen, … Lees meer »