001 - De Baat

Informatieavonden Bomenplan Hornmeer in Buurthuis Hornmeer


Geplaatst op: 21 november 2011

Op woensdag 30 november en donderdag 1 december organiseert de Gemeente Aalsmeer een informatie/inloopavond over het Bomenplan Hornmeer. Omdat in veel straten bomen weggaan of juist geplant worden is er in overleg met de wijkraad besloten niet één inloopavond te houden voor de hele Hornmeer maar de informatie/inloopavond per buurt te organiseren.
Dat betekent dat:
Woensdag 30 november van 19.00 tot 20.15 uur er aandacht is voor de Planetenbuurt
Woensdag 30 november van 20.15 tot 21.30 uur de Vogelbuurt wordt besproken
Donderdag 1 december van 19.30 tot 20.45 uur voorafgaand aan de vergadering van de wijkraad gesproken wordt over de Componistenbuurt.

Plannen bekijken en de Inloop/informatieavond
Vanaf vrijdag 18 november kunnen bewoners op een groot informatiepaneel zien welke bomen waar geplant worden. De informatiepanelen hangen in de gang van het buurthuis Hornmeer, Roerdomplaan 3, Het buurthuis open op: maandagmorgen en avond
dinsdagmorgen middag en avond
woensdagmorgen
donderdagmorgen
vrijdagmiddag en avond

In de hal van het Gemeentehuis hangen de plannen ook; de openingstijden daar zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur. De plannen kunnen ook ingezien worden op de website www.aalsmeer.nl.
Op de inloop/informatieavonden is de beleidsmedewerker Groen de heer Henk van der Kaaden aanwezig. Hij kan informatie geven over de kenmerken van de bomen en de plekken waar ze komen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunnen bewoners contact opnemen met de afdeling Maatschappij en Ruimte, Henk van der Kaaden, Dit kan per email onder vermelding van Bomenplan Hornmeer naar Info@aalsmeer.nl of telefonisch 0297-38 7 717.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavonden Bomenplan Hornmeer in Buurthuis Hornmeer

Op woensdag 30 november en donderdag 1 december organiseert de Gemeente Aalsmeer een informatie/inloopavond over het Bomenplan Hornmeer. Omdat in veel straten bomen weggaan of juist geplant worden is er in overleg met de wijkraad besloten niet één inloopavond te houden voor de hele Hornmeer maar de informatie/inloopavond per buurt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: