Nobleman Boxsprings

Herfstuitgave Venen INTO Business gelanceerd bij MullerVisual


Geplaatst op: 4 oktober 2018

Het alom bekende ‘Communicasa’ pand in Mijdrecht was de thuisbasis van de lancering van de herfstuitgave van De Venen INTO business. Voorheen bezet door Drukkerij Verweij (later Boom + Verweij) maar sinds 1 januari is het van oorsprong Amsterdamse familiebedrijf MullerVisual de hoofdbewoner van het pand. Met de komst van MullerVisual kwamen er ook tientallen arbeidsplaatsen bij en ook het machinepark werd flink uitgebreid. Met als gevolg een dynamische drukkerij die 24/7 doordraait om alle klanten op tijd van hun drukwerk te voorzien.

Om in de termen te blijven werd de lancering ‘druk’ bezocht. Voor velen de eerste keer dat ze daar waren en ze werden ook gelijk verwend met een interessante rondleiding door het pand. Maar niet voordat eerst Sander Muller van MullerVisual via een presentatie de aanwezigen alle mogelijkheden van zijn bedrijf had laten zien. En gelijk aansluitend was het podium voor Arwin Brouwer, directeur/eigenaar van Brouwer Transport en Logistiek, die door uitgever Martijn van Dalen werd geïnterviewd. Arwin staat, namens zijn bedrijf, op de cover van het magazine en het 1e exemplaar werd aan hem overhandigd. Als aandenken kreeg hij de afbeelding van de voorpagina ook nog eens uitvergroot op plexiglas. Altijd mooi voor op kantoor aan de muur.

Na de rondleiding draaide de catering op volle toeren, want een rondleiding maakt hongerig en dorstig. De aanwezigen maakten nog kans op een mooi boek, die via een verloting aan de man/vrouw werden gebracht.

Robin van Kampen (Event Support Holland), Rob Isaacs (PRWORKS) en Huib den Hollander (Advocatenkantoor Den Hollander) waren de gelukkige winnaars. Ik hoor u denken: “Verliep die verloting wel eerlijk?” Jazeker, was dit gebeurde onder toeziend oog van notaris Arjen Fanoy. Dus daar is niets op af te dingen.

Kortom, een lancering zoals een lancering behoort te zijn. Gezellig, goed bezocht, interessant en uitstekend verzorgd.

Het magazine online lezen? Check devenenintobusiness.nu.


Laatst bewerkt op: 4 oktober 2018 09:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herfstuitgave Venen INTO Business gelanceerd bij MullerVisual

Het alom bekende ‘Communicasa’ pand in Mijdrecht was de thuisbasis van de lancering van de herfstuitgave van De Venen INTO business. Voorheen bezet door Drukkerij Verweij (later Boom + Verweij) maar sinds 1 januari is het van oorsprong Amsterdamse familiebedrijf MullerVisual de hoofdbewoner van het pand. Met de komst van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: