Emmausparochie huldigt koorjubilarissen


Geplaatst op: 21 november 2011

Tijdens een feestelijke viering waarin Pastor J. Woolderink voorganger was werden in de kerk van de Emmausparochie aan het Potgieterplein zondag 20 november de jubilarissen gehuldigd die al lange jaren hun beste krachten geven aan de muzikale ondersteuning van de weekenddiensten.Daarnaast waren enkele dames die zorgen dat er gezongen wordt bij een uitvaart vanuit de kerk.
Namens het parochiebestuur belichtte Mevr. Ria v.d. Werff iets over de eigen bijdragen die iedere jubilaris had geleverd aan het reilen en zeilen van het koor.

Joop Alsemgeest, geen onbekende in Uithoorn omdat hij op meerdere terreinen actief is, zingt al 50 jaar en is ook een aantal jaren al de dirigent van het dameskoor.
Jan van Bunningen zingt al 40 jaar en hij verzorgde lange jaren de financiën van het koor.
Het echtpaar Wil en Therese van Lommel zingt al veertig jaren lang samen en zij verzorgde ook de koormappen, zodat iedereen bij de repetitie en op zondag de goede teksten voor zich heeft.

De dames Bep Molenkamp en Ans van Tiggelen zijn al veertig jaar paraat als er een beroep op hen wordt gedaan voor de ondersteuning met muziek bij een uitvaart.
En Henny Verhaar geeft ook al weer 25 jaar haar stem aan het dameskoor.

Hierna werd door pastoor Woolderink bij elk van de feestelingen de speld van de Gregoriusvereniging op de borst bevestigd en de er bij passende oorkonde uitgereikt.
Na de viering was er in het Trefcentrum gelegenheid tot felicitatie en het koor zou later er in eigen gelederen er nog een mooie dag van maken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Emmausparochie huldigt koorjubilarissen

Tijdens een feestelijke viering waarin Pastor J. Woolderink voorganger was werden in de kerk van de Emmausparochie aan het Potgieterplein zondag 20 november de jubilarissen gehuldigd die al lange jaren hun beste krachten geven aan de muzikale ondersteuning van de weekenddiensten.Daarnaast waren enkele dames die zorgen dat er gezongen wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: