001 -Brouwer Transport
Wethouder jeugd, Robbert Jan van Duijn bezoekt het SEZO opvoedspreekuur

Wethouder jeugd, Robbert Jan van Duijn bezoekt het SEZO opvoedspreekuur


Geplaatst op: 5 oktober 2018

Van 1 t/m 7 oktober is het de ‘Week van de opvoeding’. Wethouder jeugd, Robbert Jan van Duijn ging daarom afgelopen maandag langs bij het SEZO opvoedspreekuur in Kudelstaart. Dit is een gratis én geheel vrijblijvend spreekuur dat goed wordt bezocht en veel ouders helpt.

Bij het opvoedspreekuur kunnen ouders terecht met al hun vragen en problemen rondom opvoeding van kinderen van 0 tot 18 jaar. Samen met een opvoedadviseur gaan ouders in één of meer gesprekken op zoek naar een aanpak die past bij de gezinssituatie.
 
Vragen als: ‘Waarom luistert mijn kind zo slecht?, ‘Is het normaal dat mijn kind zoveel huilt?, ‘Hoe leer ik mijn kind groente eten?’ of ‘Hoe maak ik goede afspraken met mijn puber’ komen regelmatig voorbij. Kortom vragen die te maken hebben met het gedrag van kinderen en hun emotionele ontwikkeling en over de opvoedingsaanpak van ouders.

“Het opvoedspreekuur is een belangrijke voorzieningen die ouders met opvoedvragen weer op weg helpt. Dit kan voorkomen dat kleine problemen groot worden. Het is dichtbij beschikbaar en iedereen kan er binnenlopen. Het is mooi dat steeds meer ouders hun weg weten te vinden naar het opvoedspreekuur”, aldus wethouder Robbert Jan van Duijn.
De opvoedadviseurs werken bij SEZO (in samenwerking met GGD) in opdracht van de gemeente Aalsmeer. In het spreekuur werken zij onder andere met de methode Positief Opvoeden volgens Triple P (voor meer info www.positiefopvoeden.nl).
 
U kunt telefonisch een afspraak maken via 020-5555964 en vragen naar de opvoedadviseur, Liesbeth Cerfontain, van SEZO. U kunt desgewenst ook een e-mail sturen naar:  opvoedadvies@sezo.nl
.


Laatst bewerkt op: 5 oktober 2018 07:56

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder jeugd, Robbert Jan van Duijn bezoekt het SEZO opvoedspreekuur

Van 1 t/m 7 oktober is het de ‘Week van de opvoeding’. Wethouder jeugd, Robbert Jan van Duijn ging daarom afgelopen maandag langs bij het SEZO opvoedspreekuur in Kudelstaart. Dit is een gratis én geheel vrijblijvend spreekuur dat goed wordt bezocht en veel ouders helpt. Bij het opvoedspreekuur kunnen ouders terecht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: