De Baat (2e)

Fit4Kids spetterend afgesloten in Veenweidebad


Geplaatst op: 21 november 2011

Leerlingen van basisscholen Driehuis, Koningin Julianaschool, Proosdijschool en Willespoort hebben op woensdag 16 november het project Fit4Kids spetterend afgesloten. In totaal hebben 110 kinderen die hun paspoortje van dit project vol hadden een gratis plons gemaakt in het Veenweidebad. Na afloop kregen zij hun welverdiende sportieve verrassing. En natuurlijk bracht mascotte Sprinter ook een bezoekje.

Spetterend slot
Kinderen van de vier deelnemende Fit4Kidsscholen hebben naast vrij zwemmen meegedaan aan verschillende activiteiten, zoals waterpolo georganiseerd door De Amstel en reddend zwemmen door ZDRV. Kinderen die hun paspoortje vol hadden, kregen een tas met daarin gezonde en sportieve verrassingen die door verschillende bedrijven mogelijk werden gemaakt. Zo kregen alle kinderen van de Albert Heijn de Passage een appel en een vruchtendrank, stopte de Hema een stuiterbal en jojo in het tasje en van het Veenweidebad kregen de kinderen een gratis zwemkaartje.

Spelmiddag Phoenix
Op woensdag 23 november vindt de afsluiting plaats voor kinderen uit groep een tot en met drie van de vier basisscholen. De afsluiting wordt gehouden in Sporthal de Phoenix. Van 13.30 tot 15.00 uur worden allemaal spellen georganiseerd. Kinderen die nog mee willen doen, maar zich niet hebben aangemeld, kunnen dit alsnog doen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@sportinderondevenenen.nl met vermelding van naam, adres en telefoongegevens.

Stempels
Het project begon tien weken geleden. Alle kinderen op de Fit4Kidsscholen kregen een Fit4Kids-paspoort, waarin stempels werden verzameld door gezond te eten en veel te bewegen. Ook door sportief naar school te gaan, bijvoorbeeld op de fiets, lopend of op de skeelers, hebben de kinderen stempels verzameld.

Fit4Kids
Fit4Kids is een project waarin extra aandacht wordt gegeven aan meer bewegen en gezonde voeding bij kinderen. Fit4Kids wordt in opdracht van gemeente De Ronde Venen uitgevoerd door Sport in De Ronde Venen in samenwerking met GGD Midden Nederland. Voor meer informatie over het project kan contact worden opgenomen met Erik Leus, sportconsulent van Sport in de Ronde Venen, telefoon 06-43093929 of e-mail info@sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fit4Kids spetterend afgesloten in Veenweidebad

Leerlingen van basisscholen Driehuis, Koningin Julianaschool, Proosdijschool en Willespoort hebben op woensdag 16 november het project Fit4Kids spetterend afgesloten. In totaal hebben 110 kinderen die hun paspoortje van dit project vol hadden een gratis plons gemaakt in het Veenweidebad. Na afloop kregen zij hun welverdiende sportieve verrassing. En natuurlijk bracht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: