Afscheid voorzitter KDO D.A.G. Claudia Koster


Geplaatst op: 21 november 2011

Afgelopen zaterdag heeft KDO Dance Aerobics Gymnastiek afscheid genomen van voorzitter Claudia Koster-van Egmond.

Claudia heeft zich sinds 1999 heel enthousiast ingezet als bestuurslid en later als voorzitter van DWS. DWS was toen nog een zelfstandige vereniging in De Kwakel. Mede dankzij de grote inzet van Claudia is het samengaan met KDO in januari 2008 soepel verlopen en sindsdien heeft zij als voorzitter van KDO Dance Aerobics Gymnastiek ook deel uitgemaakt van het hoofdbestuur van KDO.

Omdat Claudia het erg druk heeft met haar gezin en hun eigen bedrijf LEF, heeft zij besloten te stoppen met haar voorzitterschap bij KDO. Iets wat de overige bestuursleden betreuren, maar heel goed kunnen begrijpen.

Tijdens het voorzitterschap van Claudia is de afdeling uitgegroeid tot de op een na grootste afdeling van KDO. De afdeling heeft ruim 350 leden, die elke week met veel plezier hun sporten uitoefenen. Er zijn 21 verschillende groepen waarin kinderen vanaf 4 jaar tot en met ouderen van 85 jaar sporten op hun eigen niveau in de mooie accommodatie van KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel.

Het huidige bestuur wilde daarom het afscheid van Claudia niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In de KDO kantine wachtte zaterdagmiddag een verrassing voor haar. Haar man, kinderen, familie, hoofdbestuur, leiding, dansers uit haar eigen groep en de overige (oud)bestuursleden stonden haar op te wachten voor een gezellige receptie. Na een speech van mede-bestuurslid Brenda Kooyman, kwam er een optreden van een van onze dance-groepen o.l.v. Samantha. De groep liet heel knap zien dat ze in een paar weken tijd een erg leuke Streetdance-, Hiphop- en Urban-dans hadden ingestudeerd. Als klap op de vuurpijl werden alle aanwezigen uitgenodigd om mee te doen. Na afloop van de receptie heeft het voltallige bestuur van KDO D.A.G. nog gezellig een hapje met Claudia gegeten, om haar ook in besloten kring te bedanken voor al haar inzet.

De functie van voorzitter bij KDO Dance Aerobics Gymnastiek is momenteel vacant. De taken zijn verdeeld over de overige bestuursleden. Astrid Kooyman is nu contactpersoon voor de afdeling Aerobics. Corina Smit voor de afdeling Dance en Hesther Kas voor de afdeling Gymnastiek. Voor vragen van leden, leiding etc. kan men terecht bij de betreffende contactpersoon. Voor de e-mail adressen kunt u kijken op de website www.kdo.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheid voorzitter KDO D.A.G. Claudia Koster

Afgelopen zaterdag heeft KDO Dance Aerobics Gymnastiek afscheid genomen van voorzitter Claudia Koster-van Egmond. Claudia heeft zich sinds 1999 heel enthousiast ingezet als bestuurslid en later als voorzitter van DWS. DWS was toen nog een zelfstandige vereniging in De Kwakel. Mede dankzij de grote inzet van Claudia is het samengaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: