Terechte nederlaag CSW

Geplaatst op: 8 oktober 2018

CSW leed zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen. Het verloor op eigen veld van een prima spelend Huizen dat afgelopen seizoen nog in de hoofdklasse speelde.

Vanaf het begin was al duidelijk dat CSW een zeer moeilijke middag tegemoet zou gaan en dat bleek achteraf helemaal waar te zijn. De gehele wedstrijd was Huizen de bovenliggende partij en CSW kon daar niet zoveel tegenoverstellen. De eerste kans was dan ook al snel voor Huizen. Bij een vlot lopende aanval kwam een speler van Huizen oog in oog te staan met doelman Rahim Gok die vervolgens prima redding bracht. Daarna plots een kans voor CSW na een foutieve terugspeelbal maar de inzet van Vincent van Hellemondt ging naast het doel. Het goed voetballende Huizen kreeg nog een prima kans na een voorzet vanaf de rechterkant. De inzet van de spits ging echter voorlangs. De hoekschoppen van Huizen brachten ook veel gevaar maar doelman Gok was prima op dreef. CSW was niet in staat om het Huizen lastig te maken en kon de spitsen maar nauwelijks bereiken. Voor CSW kwam de rust als geroepen en het mocht de handen dichtknijpen dat er nog niet was gescoord.

Na rust hetzelfde spelbeeld en na een uur spelen kwam Huizen verdiend op een 0-1 voorsprong. Een voorzet vanaf links werd binnengetikt bij de eerste paal. CSW had het lang volgehouden maar moest nu op jacht naar de gelijkmaker maar kansen leverde dat niet op. Toen Huizen 20 minuten voor tijd op 0-2 kwam was de wedstrijd helemaal gespeeld. Een prachtige krul vanaf de linkerkant verdween in de uiterste hoek, een prima goal van de uitblinkende linksbuiten. CSW voerde 2 wissels door met het inbrengen van de broers Cornelissen. Het werd daarna wel iets dreigender maar Huizen beschikt ook over een goede defensie. Huizen wist dat de buit binnen was en tikte de wedstrijd uit en na het laatste fluitsignaal was iedereen het er wel over eens dat Huizen de terechte winnaar was.

Laatst bewerkt op: 8 oktober 2018 10:33

CSW leed zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen. Het verloor op eigen veld van een prima spelend Huizen dat afgelopen seizoen nog in de hoofdklasse speelde.   Vanaf het begin was al duidelijk dat CSW een zeer moeilijke middag tegemoet zou gaan en dat bleek achteraf helemaal waar te … Lees meer »