Atlantis E1 wint overtuigend van BEP E3


Geplaatst op: 21 november 2011

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis E1, gesponsord door Albert van Dijk, de tweede wedstrijd van dit zaalseizoen. Vorige week werd er gelijk gespeeld en het team was gebrand op een overwinning. Afgelopen week werd er hard getraind en dat was terug te zien. BEP werd met een 9-0 nederlaag terug naar Purmerend gestuurd.
Atlantis moest het doen zonder Vince den Ambtman. Door een blessure aan zijn knie moest hij toekijken vanuit zijn rolstoel. De rest van het team was fit en klaar voor de wedstrijd. In de aanval begonnen: Jim Siegers, Marc de Waal, Anouk Mollers en Isa schouten. De verdediging bestond uit: Niels Roeleveld, Lars van der Sluijs, Fay Trompert en Nina van Schaick. Het eerste aanvalsvak speelde goed samen. Er werden meteen goede kansen gecreëerd. Dit leidde al snel tot de 1-0 voorsprong door Anouk Mollers. Atlantis raakte op dreef, het tweede doelpunt viel snel door een prachtige doorloopbal van Marc de Waal aangegeven door Isa Schouten. De verdediging deed prima werk. De bal werd snel onderschept en BEP kwam bijna niet aan aanvallen toe. Anouk Mollers gaf een mooie doorloopbal aan, zodat Jim Siegers voor 3-0 kon zorgen. Er werd van vakken gewisseld. Het tweede aanvalsvak had iets meer moeite om tot scoren te komen. Ze bleven echter doorkorfballen en zochten naar de juiste kansen. Nina van Schaick schoot er een korte kans in en zo werd er gerust met een stand van 4-0 in het voordeel van Atlantis.
Atlantis was de betere ploeg. Dit moest vastgehouden worden in de tweede helft. Het was belangrijk om weer scherp te beginnen. Jennifer Veenboer kwam in het veld voor Fay Trompert. Marc de Waal gooide een schitterende dieptebal op Anouk Mollers die hem koelbloedig afmaakte. Atlantis kreeg ontzettend veel kansen. Jim Siegers en Marc de Waal zorgden ervoor dat Atlantis nog verder kon uitlopen. De stand was 7-0 en het andere vak mocht weer aanvallen en zorgen voor nog meer doelpunten. Het was niet meer te zien dat dit vak het moeilijk had in de eerste helft. Niels Roeleveld scoorde een doorloopbal op aangeven van Nina van Schaick. Ook dit vak creëerde nu de juiste kansen. Lars van der Sluijs maakte het negende en tevens laatste doelpunt voor Atlantis. De coaches wilden graag de nul houden. In de laatste minuut kreeg BEP een strafworp mee en was het nog even spannend of dat zou lukken. De strafworp werd gemist en de scheidsrechter floot de wedstrijd af. Atlantis was de verdiende winnaar.
Volgende week speelt het door Albert van Dijk gesponsorde Atlantis E1 wederom thuis. De wedstrijd begint om 11.00 tegen KIOS E1. KIOS is een bekende voor Atlantis. In het buitenseizoen kwamen de teams elkaar al tegen. Beide wedstrijden werden nipt gewonnen door Atlantis. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Kom volgende week naar sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg om de E1 aan te moedigen naar de overwinning!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis E1 wint overtuigend van BEP E3

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis E1, gesponsord door Albert van Dijk, de tweede wedstrijd van dit zaalseizoen. Vorige week werd er gelijk gespeeld en het team was gebrand op een overwinning. Afgelopen week werd er hard getraind en dat was terug te zien. BEP werd met een 9-0 nederlaag terug naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: