Hoogvliet

TwirlPower scoort goed op twirlwedstrijd


Geplaatst op: 9 oktober 2018

TwirlPower, de twirl afdeling van Show- en Marchingband VIOS, deed zaterdag 29 september mee aan een twirlwedstrijd in Nunspeet. Hier hebben zij mooie prijzen weten te behalen!

Bijna alle onderdelen deden mee aan deze wedstrijd. Er werd zelfs een nieuwe dans gepresenteerd door Sanne van der Kroef en anderen waren op jacht naar plaatsingspunten voor het NK. De shows werden vol enthousiasme neergezet en er werden vele medailles gewonnen. En Ensemble A (senioren), behaalde genoeg punten om zich te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen op 16 december dit jaar! In totaal zijn er nu 4 optreden geplaatst voor het NK. Een topprestatie voor een kleine vereniging!

Op 20 oktober 2018 organiseert TwirlPower ook zelf een twirlwedstrijd onder leiding van de bond NBTA Nederland. In sporthal De Phoenix zullen 121 sporters hun twirl show zullen laten zien aan een jury. Er zijn verplichte onderdelen, waaronder ook het spectaculaire 2-baton, maar ook veel vrije dansen met de baton. En natuurlijk KidsTwirl, waar de jeugd laat zien de toekomst te zijn voor deze sport.

Twirlen is een sport. Omdat je dans, ritmisch gymnastiek, ballet en twirlen tegelijk laat zien. De combinatie van dit alles maakt dat het een aparte sport is, maar wel een sport waar je je creativiteit helemaal in kwijt kan. TwirlPower zelf doet zelf natuurlijk ook mee op deze wedstrijd. Met maar liefst 13 onderdelen zet TwirlPower zichzelf goed op de landelijke twirl kaart. TwirlPower heeft solisten, duo’s en ensembles die allemaal hun eigen show laten zien.

Publiek is welkom op deze dag in sporthal De Phoenix in Mijdrecht. Komt u ook kijken? De dag begint om 09:30u. De toegangsprijs is laag, € 5,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar en 65+. Met uw kaartje kunt u de hele dag in en uit lopen. Het sportcafé is open, dus u kunt daar altijd terecht voor een hapje of een drankje.

Wil je al eerder kennismaken met de twirlsport? Kom dan eens kijken tijdens een les op de dinsdag avond. Van 17:00-18:00u de jongste leden, van 18:30-20:00u solistische onderdelen en van 20:00-21:00u de meiden (senioren) vanaf 15 jaar. Of stuur een e-mail naar: twirlsters@vios-mijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 9 oktober 2018 18:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower scoort goed op twirlwedstrijd

TwirlPower, de twirl afdeling van Show- en Marchingband VIOS, deed zaterdag 29 september mee aan een twirlwedstrijd in Nunspeet. Hier hebben zij mooie prijzen weten te behalen! Bijna alle onderdelen deden mee aan deze wedstrijd. Er werd zelfs een nieuwe dans gepresenteerd door Sanne van der Kroef en anderen waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: