Hoogvliet
Foto: NPO 3

Hallo allemaal, juf Ank is terug in Mijdrecht


Geplaatst op: 10 oktober 2018

De opnames voor seizoen twee van De Luizenmoeder zijn deze week begonnen. Opnieuw is het leegstaande gebouw van de Twistvliedschool in Mijdrecht het decor van de hitserie. Seizoen twee is te zien in 2019, wanneer precies is nog onbekend.

De comedyserie over het wel en wee op de basisschool startte in januari van dit jaar met minder dan een miljoen kijkers. In de daarop volgende weken groeide De Luizenmoeder uit tot een waar kijkcijferkanon met soms 3,5 miljoen kijkers.

De serie is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Actrice Ilse Warringa kreeg zaterdag een Gouden Kalf voor haar vertolking van de passief-agressieve juf Ank. In juni won De Luizenmoeder de Zilveren Nipkowschijf.

Wij waren begin dit jaar op de school waar de serie wordt opgenomen.

Laatst bewerkt op: 10 oktober 2018 14:45

Bron: 0297.nl / RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hallo allemaal, juf Ank is terug in Mijdrecht

De opnames voor seizoen twee van De Luizenmoeder zijn deze week begonnen. Opnieuw is het leegstaande gebouw van de Twistvliedschool in Mijdrecht het decor van de hitserie. Seizoen twee is te zien in 2019, wanneer precies is nog onbekend. De comedyserie over het wel en wee op de basisschool startte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: