Loepzuivere overwinning Atlantis A2

Geplaatst op: 21 november 2011

Zaterdag 19 november jl. speelde het door Scheenaart & Hassing Rioolservice B.V. gesponsorde Atlantis A2 hun tweede competitiewedstrijd. In eigen sporthal werd tegenstander DTS (E) A1 verslagen met 16-12.

Vol goede moed ging het tweede A-team van Atlantis de wedstrijd in. Het aanvalsvak met Robina van Senten, Maartje Waagenaar, Timo Jongerling en Kariem Khalifa kwam al vrij snel tot scoren door een mooie wegtrekbal, gevolgd door een schot van Robina. Ook Kariem wist niet lang daarna tot scoren te komen door middel van een mooi afstandschot. De vakken werden gewisseld en de rollen werden omgedraaid. Door een klein foutje in de verdediging werd het via een strafworp voor DTS 2-1. Het nieuwe aanvalsvak, met Lusanne Meints, Iris Facee Schaeffer, Matthijs Blokland & Niels van Oudenallen, kreeg weer de ruimte en Iris maakte daar goed gebruik van. Met een stand van 3-1 mocht er weer gewisseld worden. Zo werd er af en aan gespeeld en Atlantis maakte daar goed gebruik van. Door middel van veel schoten door onder andere Lusanne, Kariem, Maartje, Robina, Timo werd er een ruststand opgebouwd van 10-4.
In de rust kreeg het team aanwijzingen van trainer/coach Chantal Poolman. Het team kreeg vooral veel complimenten, maar ook gerichte aanwijzingen zoals de concentratie, voor elkaar blijven spelen en positief blijven.
De tweede helft begon weer fris en fruitig met Robin van 't Schip in plaats van Timo en de geblesseerde Robina maakte plaats voor Mandy Kok. Het spel werd weer hervat, alleen deze helft ging het wat moeizamer. DTS liep verder in. Bij een stand van 12-9 vond Atlantis het welletjes geweest en breidde de voorsprong weer verder uit. Door acties van onder andere Robin, Maartje, Lusanne, Matthijs en Iris kwam de stand op 15-12 te staan. Met een slotakkoord uit de handen van Niels floot de scheidsrechter de wedstrijd af met een eindstand van 16-12. Zuiverheid van schoten was deze week zeer goed aanwezig. Het team kan trots zijn op de prestaties van deze week. Invallers Maartje en Mandy en het publiek werden bedankt. Volgende week, 26 november, speelt het team zijn derde competitie wedstrijd om 15:40 uit tegen Haarlem A2. Zaterdag 17 december wordt er om 13:10 in Sporthal De Phoenix een thuiswedstrijd gespeeld tegen Triaz A1.

De scores kwam deze week uit handen van: Iris (3x), Kariem (3x), Maartje (2x), Robina (2x), Lusanne (2x), Matthijs (1x), Timo (1x), Robin (1x) & Niels (1x).

Zaterdag 19 november jl. speelde het door Scheenaart & Hassing Rioolservice B.V. gesponsorde Atlantis A2 hun tweede competitiewedstrijd. In eigen sporthal werd tegenstander DTS (E) A1 verslagen met 16-12. Vol goede moed ging het tweede A-team van Atlantis de wedstrijd in. Het aanvalsvak met Robina van Senten, Maartje Waagenaar, Timo … Lees meer »