De Vinken schiet tekort

Geplaatst op: 14 oktober 2018

Ook tegen het bezoekende Woudenberg wist De Vinken haar opgebouwde voorsprong niet te behouden. Na een redelijke eerste helft (6-5 ruststand) gaven de Vinkeveners de winst toch uit handen: 13-15.
Reservedames

Door afwezigheid van Emese Kroon begon Eva Hemelaar in de basisacht van Dirk van der Vliet. Samen met Dorien Verbruggen, Gideon Leeflang en Jerom Stokhof begon Eva in de verdediging. Fenne Claassen, Annick Stokhof, Kelvin Hoogeboom en Rutger Woud begonnen in de aanval.
Aanvoerster Annick opende met een vrije bal en een strafworp de score: 2-0. Na de 2-1 zorgden Jerom Stokhof en Rutger Woud voor een verdere uitbouw van de voorsprong: 4-1.

Alleen, echt los kwam het team van Kindermodehuis niet. Woudenberg klampte steeds weer aan en slordig spel van de thuisploeg, gekoppeld aan een onvoldoende zuiver schot, maakte de wedstrijd onnodig spannend. Om en om scorend bereikte beide teams bij 6-5 de rust. (Voor De Vinken scoorden Eva Hemelaar en Kelvin Hoogeboom de vijfde en de zesde treffer).
Wisseltruc

In de tweede helft startte Jelle Mul op de plek van Kelvin Hoogeboom. Ondanks de steeds aanwezige voorsprong kwam Woudenberg telkens terug. De bezoekers roken hun kans en steeds trefzekerder was het tien minuten voor tijd de bezoekende ploeg die de leiding in de score overnam: 12-13. Dirk van der Vliet deed zelfs een beroep op zijn alltime topscoorster Mariska Meulstee. Die kon nog wel voor 13-13 zorgen, maar daarna viel de score voor de thuisploeg toch echt helemaal stil. Woudenbergs topscorer (met zeven treffers) ging nog wel door en hij bepaalde de eindstand op 13-15. (De andere scores van De Vinken in de tweede helft waren van Rutger (2x) Dorien, Annick, Fenne en Eva)
De Vinken bezet nu plek zeven op de ranglijst. Eén punt achter Woudenberg en één punt voor op de tegenstander van komende zaterdag: Viking uit Wijk bij Duurstede.

Laatst bewerkt op: 14 oktober 2018 10:09

Ook tegen het bezoekende Woudenberg wist De Vinken haar opgebouwde voorsprong niet te behouden. Na een redelijke eerste helft (6-5 ruststand) gaven de Vinkeveners de winst toch uit handen: 13-15.Reservedames Door afwezigheid van Emese Kroon begon Eva Hemelaar in de basisacht van Dirk van der Vliet. Samen met Dorien Verbruggen, … Lees meer »