Atlantis verliest in tweede helft

Geplaatst op: 21 november 2011

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 kwam afgelopen weekend uit tegen DKV IJmuiden in een uitwedstrijd. DKV is een bekende tegenstander voor Atlantis. De afgelopen seizoenen werd er regelmatig tegen elkaar gespeeld waarin de overwinningen soms voor Atlantis en soms voor DKV waren. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden die Atlantis in moest gaan met veel motivatie en winnaarsmentaliteit.
Het was DKV dat de score opende en al snel op een 2-0 voorsprong wist te komen. Het antwoord van Atlantis was niet minder. De achterstand werd direct met 2 doelpunten uit 2 aanvallen weggewerkt. Na 30 minuten aan het eind van de eerste helft was er nog geen winnaar aan te wijzen en stond het 5-5. De rust kwam Atlantis niet ten goede en na rust was het opnieuw DKV dat het voortouw nam, gesteund door enkele beslissingen van de scheidsrechter. Hierdoor werd het voor Atlantis alleen nog maar lastiger om goed terug te komen in de tweede helft. Atlantis wist nog enkele keren terug te komen tot 1 punt verschil, maar DKV wist het verschil iedere keer weer te vergroten. Het slotaccoord van de wedstrijd was uiteindelijk van DKV waardoor de eindstand op 12-9 uit kwam. Een vervelend eindresultaat voor Atlantis, wetende dat DKV niet de veel betere ploeg was, maar wel met de punten ervandoor ging.
Volgende week speelt Atlantis 1 gesponsord door Rabobank opnieuw een uitwedstrijd. Ditmaal tegen een andere oude bekende: DSO uit Alkmaar. De wedstrijd wordt gespeeld om 15:45 uur. Een week later op zaterdag 3 december zal Atlantis 1 weer in de thuishal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht te zien zijn. Dan wordt er om 17:20 uur tegen Madjoe gespeeld.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 kwam afgelopen weekend uit tegen DKV IJmuiden in een uitwedstrijd. DKV is een bekende tegenstander voor Atlantis. De afgelopen seizoenen werd er regelmatig tegen elkaar gespeeld waarin de overwinningen soms voor Atlantis en soms voor DKV waren. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd … Lees meer »