DHSC te sterk voor CSW

Geplaatst op: 14 oktober 2018

De uitwedstrijd bij DHSC uit Utrecht heeft voor CSW niet het gewenste resultaat opgeleverd. De ploeg uit Wilnis ging met 2-0 ten onder maar er waren best mogelijkheden op een beter resultaat.

CSW begon prima aan de wedstrijd en probeerde de tegenstander snel vast te zetten zodat DHSC moeite had met de opbouw. CSW kwam een paar maal gevaarlijk door en kreeg de eerste kans van de wedstrijd toen Dave Cornelissen een paar man passeerde maar de bal net voorlangs zag gaan. Aan de andere kant voorkwam doelman Rahim Gok een achterstand voor zijn ploeg door de bal met een katachtige reflex uit zijn doel te ranselen. CSW was een aantal malen dreigend via hoekschoppen maar de doelman van DHSC bokste alles uit zijn doel. Bijna leek CSW op voorsprong te komen toen Dave Cornelissen een afgeslagen bal vanaf rand zestienmeter op de kruising schoot. CSW kwam zelf goed weg toen ook DHSC uit een vlot lopende aanval op de lat schoot en even later eindigde een kopbal van DHSC ook op de lat. Tien minuten voor rust kwam CSW op achterstand. Balverlies op het middenveld leidde aan aanval van DHSC in en in eerste instantie kon Gok nog redding brengen bij de inzet maar in de rebound was hij kansloos.

Na rust ging CSW verbeten op jacht naar de gelijkmaker maar in balbezit speelde CSW vaak te slordig om de spitsen te bereiken. Toch kreeg CSW weer een prima kans via wederom Dave Cornelissen en weer belandde zijn inzet op de lat. Achterin moest CSW alle zeilen bijzetten om DHSC van het scoren af te houden en doordat ook Gok een paar prima reddingen had mocht CSW blijven hopen op een beter resultaat. De ploeg uit Wilnis kreeg nog een hoekschop te nemen via Nick van Asselen en voor de derde keer deze middag eindigde de bal op de lat. CSW ging meer risico’s nemen en uit een afgeslagen vrije trap kwam DHSC er razendsnel uit. De goede voorzet werd vervolgens knap ingekopt en bepaalde de eindstand op 2-0.

Laatst bewerkt op: 15 oktober 2018 08:30

De uitwedstrijd bij DHSC uit Utrecht heeft voor CSW niet het gewenste resultaat opgeleverd. De ploeg uit Wilnis ging met 2-0 ten onder maar er waren best mogelijkheden op een beter resultaat. CSW begon prima aan de wedstrijd en probeerde de tegenstander snel vast te zetten zodat DHSC moeite had … Lees meer »