Nooit Gedacht presteert weer goed in marathon


Geplaatst op: 21 november 2011

De tweede wedstrijd van het marathonschaatsen op de Jap Eden baan in Amsterdam is weer verreden en IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis deed weer goede zaken voor het clubklassement. Als eerste waren de Masters 3 aan de beurt met een grote groep Nooit Gedachters. Het werd een wedstrijd met een hoog tempo en in de finale reed Ton Hendrikse uit Vinkeveen naar een knappe vijfde plek. Peter v.d. Meijden werd mooi dertiende en gaat steeds beter rijden.
Daarna was de beurt aan de Masters 2. Bij deze wedstrijd reed één rijder weg uit het peloton en werd niet meer teruggepakt. In de eindsprint van het peloton werd Henk Regelink kan vierde en vijfde in het tussenklassement. Jan van der Zon zat daar direct achter op een zesde plek. Jan staat derde in het tussenklassement.
Daarna kwam de categorie C2 rijders met de uit Mijdrecht afkomstige Dirk de Jong en uit Waverveen afkomstig Sven Prins. Zij reden een mooie wedstrijd waar ook hard in werd gereden. Sven werd zesde en Dirk zevende in de uitslag. In het tussenklassement staat Dirk knap derde en Sven tiende.
Bij de categorie C1 reed Niels Immerzeel uit Wilnis heel aanvallend en werd knap achtste. Hij staat in het tussenklassement negende.
Bij de dames 2 doet Melissa van Pierre erg goed mee met weer een mooie tweede plaats en in het tussenklassement staat ze mooi eerste.
Als laatste categorie was de C3 aan de beurt en het was de eerste keer dat Koen de Best mee deed en behaalde in zijn eerste seniorenmarathon meteen een mooie tweede plaats. Dus in alle rangen doet de IJsclub weer goed mee dit seizoen. De verwachting is ook hoog voor het eindresultaat aan het einde van het seizoen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nooit Gedacht presteert weer goed in marathon

De tweede wedstrijd van het marathonschaatsen op de Jap Eden baan in Amsterdam is weer verreden en IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis deed weer goede zaken voor het clubklassement. Als eerste waren de Masters 3 aan de beurt met een grote groep Nooit Gedachters. Het werd een wedstrijd met een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: