001 -Family

Aanvallende wedstrijd Kevin Regelink


Geplaatst op: 21 november 2011

Kevin is twee weken lang niet in de uitslag voorgekomen omdat in de wedstrijd van Eindhoven omdat hij op een vervelende manier en erg dubieus aan een rode kaart te zijn geholpen, moest Kevin vorige week in Den Haag ook van stek laten gaan.

Afgelopen zaterdag werd in Haarlem de zesde KPN cup wedstrijd gereden. Kevin Regelink, van IJsclub Nooit Gedacht uit Wilnis en rijders van team Romex Restate, was in het tussenklassement van de derde naar de zesde plaats teruggevallen i.v.m. die twee weken geen punten gereden te hebben. Kevin had erg veel zin om door een goede prestatie alle frustraties er uit te rijden. Na een rustig begin met wat kleine aanvalletjes werd er net voor de helft van de wedstrijd een aanval ingezet met Kevin in die groep van vier rijders. Het werd een strijd van ronden lang proberen een ronde voorsprong te pakken op het peloton. Na vijftien/twintig ronden kwamen er nog vier rijders bij en viel er van Kevin's groepje één rijder af dus waren ze nog met zeven man over. Het peloton bleef er maar achter jagen met het gevolg dat aan de achterkant de rijders met bosjes tegelijk afvielen. Uiteindelijk werd Kevin's groep gegrepen door het peloton. Later in de wedstrijd was Kevin nog een keer met een groepje weg maar dat werd na een paar ronden weer teruggepakt.
Twintig ronden voor het einde ging er weer een groep van tien rijders weg en Kevin zat net te ver van achteren om daarop te kunnen reageren. Die groep pakte wel een ronde voorsprong op het peloton.
Met het ronde bord op zes kreeg het peloton de bel om af te gaan sprinten voor de 11e plek. Kevin had zich voorin een plek opgeëist. Na zo'n zware en aanvallende wedstrijd werd Kevin toch knap tweede van het peloton en twaalfde in de uitslag. Hij staat nog steeds zesde in het tussenklassement. Zaterdag a.s. wordt de zevende KPN cup wedstrijd verreden in de nieuwe Ireen Wüst schaatsstadion in Tilburg. De start is om 18.00 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanvallende wedstrijd Kevin Regelink

Kevin is twee weken lang niet in de uitslag voorgekomen omdat in de wedstrijd van Eindhoven omdat hij op een vervelende manier en erg dubieus aan een rode kaart te zijn geholpen, moest Kevin vorige week in Den Haag ook van stek laten gaan. Afgelopen zaterdag werd in Haarlem de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: