SV Hertha D1 wint van Sporting Almere

Geplaatst op: 21 november 2011

Vandaag onder zeer prettige weersomstandigheden speelde we op veld 5 tegen Sporting Almere. We begonnen wat nerveus aan de wedstrijd we wilden wel maar het lukte net niet. De passes kwamen niet aan en er was weinig beweging zonder bal. We waren wel beter kregen corners genoeg maar echte kansen waren er niet. Het was dus de eerste helft wat onrustig, is het de spanning, de druk die we hebben als koploper, wij zouden het in ieder geval niet weten. De eerste helft was tam, geen overleg dus het was rommelig om te zien. Maar zo vaak in deze competitie lijken we het te moeten hebben van de 2de helft. Nu ging het voetballen wat makkelijker, we vonder elkaar in ieder geval wat beter. Aan jullie strijd en inzet was nu namelijk niets op aan te merken. ook de 2de helft kregen we weer corners genoeg maar nu kwamen de kansen wel, Bjorn, Damian, Joost kregen nu wel de mogelijkheid om de score te openen. Het bleef 0-0 dus er moest wat gaan gebeuren want een gelijkspel zou in deze fase van de competitie toch verlies zijn. Don Leo wisselde Dennis voor Ferdi dus nu kwam er een extra spits bij en achterin werd er 1:1 gespeeld. Het bleek een goueden zet te zijn want heel snel daarna was het Ferdi die na een mooie aanval de verlossende 1-0 binnen schoot. Daarna speelden we wel met meer vertrouwen, de spanning was van de benen af van de Herthanen en nu konden we elkaar wel makkelijker vinden. Daarna weer een mooie aanval over de rechterkant, Damian snelde langs zijn verdediger en schoot mooi de verdiende 2-0 binnen. De wedstrijd was gespeeld. Mannen nog 3 competitiewedstrijden, we staan er prima voor met 8 gespeeld en 22 punten, ook zitten we nog in de beker. Het gaat dus uitstekend met Hertha D1.

Vandaag onder zeer prettige weersomstandigheden speelde we op veld 5 tegen Sporting Almere. We begonnen wat nerveus aan de wedstrijd we wilden wel maar het lukte net niet. De passes kwamen niet aan en er was weinig beweging zonder bal. We waren wel beter kregen corners genoeg maar echte kansen … Lees meer »