De Vinken F1 maat te groot voor SDO

Geplaatst op: 21 november 2011

Na het knappe gelijkspel tegen Atlantis moest De Vinken F1 nu de strijd aanbinden met SDO uit Hillegom. Binnen één minuut stond de thuisploeg al op voorsprong. Tessa Fokker wist een kansje bij de korf te benutten. Het ging vervolgens redelijk gelijk op, met soms wat voorzichtig spel. Toch kreeg het door Jumbo gesponsorde Vinken F1 wat meer kansen.

Halverwege de eerste helft komt SDO terug naar 1-1 maar het is vervolgens Joas Leeflang die een kansje onder de korf weet te benutten en 2-1 noteert. SDO komt opnieuw terug na een verkeerde verdedigingsactie. Vlak voor de rust breekt Vinken F1 nog een keer snel uit en weet via Sanne Fokker een 3-2 op het scorebord te krijgen.

De tweede helft begint voorzichtig. Beide ploegen zoeken naar mogelijkheden maar vinden de korf niet. In het laatste kwart komt de diesel van Jumbo Vinken F1 op volle snelheid. De aanval wordt gezocht door Nieko Dankelman, Joas Leeflang, Sanne en Tessa Fkker. Het is allereerst Joas die opnieuw scoort. Zijn benutte kans betekent 4-2. Nog geen drie minuten later vind Nieko ook het gat in de korf. Hij loopt goed vrij, wordt aangespeeld en laat 5-2 op het bord tevoren komen.
Weer een minuut later. Sanne Fokker krijgt de bal van enige afstand van de korf aangespeeld. We weten dat ze kracht heeft in haar armen. Ze schiet zuiver en raak. Het is 6-2. In de laatste minuten komen er legio kansen maar het blijft 6-2. Een mooi overwinning voor dit team.

Na het knappe gelijkspel tegen Atlantis moest De Vinken F1 nu de strijd aanbinden met SDO uit Hillegom. Binnen één minuut stond de thuisploeg al op voorsprong. Tessa Fokker wist een kansje bij de korf te benutten. Het ging vervolgens redelijk gelijk op, met soms wat voorzichtig spel. Toch kreeg … Lees meer »