Winnaar Zilveren Turfloop bekend


Geplaatst op: 19 november 2011

Op zondag 6 november werd de 21e Zilveren Turfloop gehouden.
Onderdeel hiervan is altijd de businessloop.
Dit jaar was de loop voor het eerst opgenomen in het Zorg & Zekerheidcircuit.
Het was een lastige klus om uit de 1600 deelnemers de juiste business-loop winnaar te filteren.
Leek in eerste instantie HVR-Bouw uit Mijdrecht de winnaar, na uitvoerige bestudering van de tijden was Ons Tweede Thuis de échte winnaar.
Om dat recht te zetten is de organisatie van de Zilveren Turfloop zaterdag 19 november naar Uithoorn getogen om de winnaars alsnog te huldigen.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd hun een prachtige beker overhandigd. Een beker die ze blijvend in de prijzenkast mogen plaatsen.
Daarnaast is ze beloofd dat Ons Tweede Thuis in de statistieken naast HVR Bouw als winnaar vermeld staat. Dat betekent dat ook zij bij drie keer winnen achter elkaar recht hebben op de wisselbeker.
Ons Tweede Thuis heeft toegezegd dat zij de wisselbeker volgend jaar gaan verdedigen.
De organisatie van de businessloop heeft op haar beurt toegezegd dat zij met de tijdwaarnemers van Zorg & Zekerheid in overleg gaat zodat we volgend jaar op zondag 4 november 2012 in één keer de juiste winnaar huldigen!

Op de foto ontvangen Menno Willemse, Bram van Schagen en Harrie Koot, de winnende lopers uit het team, de beker uit handen van Bert van Diemen, voorzitter van de businessloop.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winnaar Zilveren Turfloop bekend

Op zondag 6 november werd de 21e Zilveren Turfloop gehouden.Onderdeel hiervan is altijd de businessloop.Dit jaar was de loop voor het eerst opgenomen in het Zorg & Zekerheidcircuit.Het was een lastige klus om uit de 1600 deelnemers de juiste business-loop winnaar te filteren.Leek in eerste instantie HVR-Bouw uit Mijdrecht de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: