001 - Escape TopBanner
Kunstgrasveld SV Argon Mijdrecht in brand

Kunstgrasveld SV Argon Mijdrecht in brand

Kunstgrasveld SV Argon Mijdrecht in brand

Geplaatst op: 21 oktober 2018

Het kunstgrasveld van SV Argon in Mijdrecht is zondagochtend verwoest door een korte felle brand.

Voorbijgangers ontdekten de brand zondagochtend rond 7:50 uur en waarschuwden de brandweer. Die had de vlammen snel onder controle maar kon niet voorkomen dat het veld zwaar beschadigd raakte.

Burgemeester Divendal is poolshoogte gaan nemen vanmorgen en kwam samen met een aantal bestuursleden en wethouder Rein Kroon bij het veld aan. Divendal: "Dit is gewoon bizar vandalisme, wat nergens nut voor heeft. Dit jaagt alleen de gemeenschap op onnodige kosten, want de gemeente is eigenaar. Ook voor SV Argon geeft dit een hoop gedoe." 

Brandweerlieden troffen vuurwerk aan op het kunstgrasveld en waarschuwden de politie. Die starten nu een onderzoek en gaan bewakingsbeelden terug kijken. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over deze brand, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

SV Argon is zwaar gedupeerd door de brand. Het kunstgrasveld kan niet gebruikt worden en het veld herstellen kost een hoop geld.


Laatst bewerkt op: 21 oktober 2018 10:54

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunstgrasveld SV Argon Mijdrecht in brand

Het kunstgrasveld van SV Argon in Mijdrecht is zondagochtend verwoest door een korte felle brand. Voorbijgangers ontdekten de brand zondagochtend rond 7:50 uur en waarschuwden de brandweer. Die had de vlammen snel onder controle maar kon niet voorkomen dat het veld zwaar beschadigd raakte. Burgemeester Divendal is poolshoogte gaan nemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: