Reigerstraat (deels) afgesloten wegens vernieuwing

Reigerstraat (deels) afgesloten wegens vernieuwing


Geplaatst op: 21 oktober 2018

Het asfalt op de Reigerstraat in Vinkeveen wordt de komende week vernieuwd. De werkzaamheden zorgen voor vertraging en/of afsluiting van de weg.

Wegwerkers beginnen dinsdag 23 oktober met het oude asfalt te verwijderen. Tijdens deze werkzaamheden is er één rijbaan afgesloten en het verkeer wordt er om beurten omheen geleid. Woensdag 24 oktober wordt de gehele weg tussen de Bonkestekersweg vanaf Het Veenlanden College tot aan de Plevierenlaan afgesloten. De weg wordt dan opnieuw geasfalteerd.

Fietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. Automobilisten moeten dinsdag rekening houden met vertraging en woensdag moeten zij omrijden via de N201 of de Loopveltweg. De lijnbussen en hulpdiensten mogen wel door de wegwerkzaamheden.


Laatst bewerkt op: 21 oktober 2018 12:17

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reigerstraat (deels) afgesloten wegens vernieuwing

Het asfalt op de Reigerstraat in Vinkeveen wordt de komende week vernieuwd. De werkzaamheden zorgen voor vertraging en/of afsluiting van de weg. Wegwerkers beginnen dinsdag 23 oktober met het oude asfalt te verwijderen. Tijdens deze werkzaamheden is er één rijbaan afgesloten en het verkeer wordt er om beurten omheen geleid. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: