Midpoint on Ice steunt Serious Request


Geplaatst op: 18 november 2011

Midpoint FM & TV, de omroep voor gemeente De Ronde Venen, zet zich net als voorgaande jaren in voor het goede doel Serious Request. Vrijdag 16 tot en met zondag 18 december wordt live radio en televisie gemaakt vanaf de ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Met diverse bijzondere gasten en acties wordt onder het motto ‘Met wie deel jij de kerst?' geprobeerd zoveel mogelijk geld op te halen.

Het doel
Meer dan 10 miljoen moeders zijn geraakt door oorlog en staan alleen voor de zorg van hun gezin. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.
Het Rode Kruis helpt deze moeders, die de spil van het gezin zijn. Vaak raken ze alles kwijt. Ze moeten vluchten en zijn kwetsbaar voor seksueel geweld. Weg van huis hebben ze geen eten, geen schoon drinkwater en geen gezondheidszorg meer. Ze staan alleen in de zorg voor hun gezin.

Help ons mee
Kijk op www.midpointlive.nl/moi voor actuele informatie over onze actie. Maar luister en kijk vooral en help ons met het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor Serious Request. Wilt u als bedrijf een donatie doen? Neem dan contact met ons op!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM&TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midpoint on Ice steunt Serious Request

Midpoint FM & TV, de omroep voor gemeente De Ronde Venen, zet zich net als voorgaande jaren in voor het goede doel Serious Request. Vrijdag 16 tot en met zondag 18 december wordt live radio en televisie gemaakt vanaf de ijsbaan op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Met diverse bijzondere gasten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: