001 - De Baat

Jongen steelt verkeersborden


Geplaatst op: 18 november 2011

Vinkeveen - Een jongen ging er op woensdag 16 november met twee verkeersborden vandoor. Hij dumpte de borden, maar werd toch in zijn kraag gevat.

Rond 19.15 uur surveilleerden agenten in een onopvallende politieauto op de Heulweg. Daar zagen zij dat een jongen met een fiets staan en hij had twee verkeersborden bij zich. De agenten keerden en de jongen zag dat kennelijk. Hij ging er op de fiets vandoor. De agenten zagen hem kort daarna, zonder verkeersborden, op de Gruttolaan fietsen. Zij hielden de jongen, 15 jaar oud en afkomstig uit Vinkeveen, staande. Hij verklaarde de verkeersborden in de struiken op de Gruttolaan te hebben gegooid. Daar troffen de agenten de borden inderdaad aan. De jongen verklaarde ze in de wijk Westerheul te hebben weggenomen. Hij kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongen steelt verkeersborden

Vinkeveen - Een jongen ging er op woensdag 16 november met twee verkeersborden vandoor. Hij dumpte de borden, maar werd toch in zijn kraag gevat. Rond 19.15 uur surveilleerden agenten in een onopvallende politieauto op de Heulweg. Daar zagen zij dat een jongen met een fiets staan en hij had … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: