Nobleman Boxsprings

Voorzitter Argon na kunstgrasbrand: "Ik kook van woede"


Geplaatst op: 22 oktober 2018

Het kunstgrasveld van SV Argon in Mijdrecht is zondag zwaar beschadigd door een korte, felle brand. De politie gaat uit van brandstichting door vuurwerk.

"Ik heb er geen woorden voor" zegt voorzitter Ton Goedemoed. "Wat beweegt mensen om zoiets te doen?" Hij kookt van woede: "Ik mag hopen dat het niet moedwillig is. Want als ik dan de persoon in kwestie tegenkom, dan zwaait er wat."

Argon weet nog niet wie de brand veroorzaakt heeft, maar vermoedt dat hangjeugd achter de daad zit. De prioriteit ligt nu bij het oplossen van de problemen. "Ik heb er geen andere woorden voor dan: absoluut Scheiße" besluit de voorzitter.

"Dit is gewoon bizar vandalisme, wat nergens nut voor heeft", aldus reageerde burgemeester Divendal desgevraagd. "Dit jaagt alleen de gemeenschap op onnodige kosten, want de gemeente is eigenaar. Ook voor SV Argon geeft dit een hoop gedoe."

Op de plaats van de brand is vuurwerk aangetroffen, waarop de politie een onderzoek is gestart. Bewakingsbeelden worden teruggekeken en getuigen worden gezocht. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.Bron: 0297.nl / RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorzitter Argon na kunstgrasbrand: "Ik kook van woede"

Het kunstgrasveld van SV Argon in Mijdrecht is zondag zwaar beschadigd door een korte, felle brand. De politie gaat uit van brandstichting door vuurwerk. "Ik heb er geen woorden voor" zegt voorzitter Ton Goedemoed. "Wat beweegt mensen om zoiets te doen?" Hij kookt van woede: "Ik mag hopen dat het niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: