001 -Family

Watergymnastiek voor mensen met beperking


Geplaatst op: 17 november 2011

Tijdens de week chronische zieken begin november is er bij Spel en Sport De Ronde Venen een kennismakingscursus watergymnastiek gestart. Vijftien mensen met een chronische aandoening nemen hier in het Veenweidebad aan deel. Mensen die ook een keer gratis mee willen doen, kunnen contact opnemen met Nol Wernert van Spel en Sport De Ronde Venen via telefoon: 06-21918353 of e-mail: secr@spelensportdrv.nl.

Overweldigend aantal
"Vijftien mensen is een overweldigend aantal. Zeker omdat sporten voor hen niet vanzelfsprekend is", vertelt Judith Meeuwissen van organisator Sportservice Midden Nederland. "Doordat de bewegingen langzaam worden uitgevoerd in verwarmd water is de activiteit zeer geschikt voor mensen met een chronische aandoening. Bijvoorbeeld mensen met reuma, parkinson, MS, chronische vermoeidheid of pijnklachten."

Meer informatie
Geïnteresseerden die willen weten of er nog meer activiteiten zijn voor mensen met een chronische aandoening kunnen contact opnemen met Judith Meeuwissen via telefoon: 030-7513840 of e-mail: judith.meeuwissen@sportservicemiddennederland.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Watergymnastiek voor mensen met beperking

Tijdens de week chronische zieken begin november is er bij Spel en Sport De Ronde Venen een kennismakingscursus watergymnastiek gestart. Vijftien mensen met een chronische aandoening nemen hier in het Veenweidebad aan deel. Mensen die ook een keer gratis mee willen doen, kunnen contact opnemen met Nol Wernert van Spel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: