001 -Family

Eerste werkvak Baambrugse Zuwe klaar


Geplaatst op: 15 november 2011

Bouwbedrijf Dura Vermeer heeft het werk aan het eerste deel van de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen op vrijdag 11 november zodanig afgerond dat de eerste 80 meter van de nieuwe wegconstructie in gebruik kon worden genomen. Vanaf huisnummer 128e zijn heipalen geslagen en is een betonnen dek aangebracht. Aansluitend worden de overige wegvakken tot en met de kruising met de Herenweg en de beide hofjes gereconstrueerd. In een later stadium wordt een asfaltdeklaag aangebracht over de gehele weg. De planning van de werkzaamheden is versneld waardoor de totale uitvoeringsduur is teruggebracht naar 12 maanden.

Naar verwachting zijn de totale werkzaamheden eind september 2012 afgerond. Vanaf 1 juli 2012 is verkeer op de Baambrugse Zuwe voor personenvoertuigen in twee richtingen weer toegestaan buiten werktijden van de aannemer (op werkdagen van 07.00 tot 16.30 uur), onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

Dura Vermeer en de gemeente doen er alles aan om overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Zij nemen regelmatig contact op met omwonenden om ze te informeren over de vorderingen en persoonlijke situaties te bespreken. Klachten worden snel opgevolgd. Zo zijn extra omleidingborden geplaatst naar aanleiding van contact met omwonenden. En wordt de werkplaats niet alleen opgeruimd maar ook wekelijks aangeveegd.

Bij vragen en/of suggesties over de uitvoering kunnen inwoners te allen tijde contact opnemen met de omgevingsmanager van Dura Vermeer, Sofie van Schaik. T 06 22 80 38 05 of info@baambrugsezuwe.nl.
Rolf Esveld is projectleider namens de gemeente. Hij is bereikbaar via T 06 53 26 18 73 of info@mctriplea.nl. www.baambrugsezuwe.nl toont actuele informatie over het project.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste werkvak Baambrugse Zuwe klaar

Bouwbedrijf Dura Vermeer heeft het werk aan het eerste deel van de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen op vrijdag 11 november zodanig afgerond dat de eerste 80 meter van de nieuwe wegconstructie in gebruik kon worden genomen. Vanaf huisnummer 128e zijn heipalen geslagen en is een betonnen dek aangebracht. Aansluitend worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: