VLC

November: Filmmaand in de Veenhartkerk


Geplaatst op: 14 november 2011

Tot en met 25 november is het filmmaand in de Veenhartkerk. Het thema is deze maand: Lot of keuze? Elke vrijdagavond is er in deze maand een goede film te zien. De Veenhartfilmmaand is er voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend over door wil praten, met openheid en respect voor ieders opvatting.

Vrijdag 18 november staat een film op het programma die in maart in première ging. David Norris is bezig met een politieke carrière. Op een dag ontmoet hij de beeldschone balletdanseres Elise Sellas. Door bizarre omstandigheden lukt het niet een relatie op te bouwen. Tot David erachter komt dat hij wordt gevolgd door mannen die alles op alles zetten om te verhinderen dat dit liefdeskoppel samen is.
De film is te zien in het gebouw van de Veenhartkerk, Grutto 2a te Mijdrecht. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en de film start om 20.30 uur, entree bedraagt € 4,00. De film wordt vertoond op een groot scherm en na afloop is er een hapje en een drankje.

De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk probeert te zijn. Een kerk die er niet alleen wil zijn voor zichzelf, maar voor De Ronde Venen. We willen een plek zijn waar ruimte is voor iedereen die bezig is met religie of nadenkt over zingeving. Al onze activiteiten, ook de Veenhartfilmmaand, zijn bedoeld om op een uitdagende manier met religie en zingeving bezig te zijn.

Wil je weten welke filmtitel draait of wil je meer informatie over de filmmaand? Kijk op onze website www.veenhartkerk.nl of geef je op voor de Veenhartfilmladder via veenhartfilm@telfort.nl, dan word je maandelijks op de hoogte gehouden. De Veenhartfilmactiviteiten zijn ook te volgen op facebook.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

November: Filmmaand in de Veenhartkerk

Tot en met 25 november is het filmmaand in de Veenhartkerk. Het thema is deze maand: Lot of keuze? Elke vrijdagavond is er in deze maand een goede film te zien. De Veenhartfilmmaand is er voor iedereen die dicht bij huis wil genieten van de betere films en er vrijblijvend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: