Nobleman Boxsprings
Op-Stap Cheque voor Bibliotheekabonnement uitgereikt

Op-Stap Cheque voor Bibliotheekabonnement uitgereikt


Geplaatst op: 8 november 2018

Afgelopen week hebben 20 inwoners uit De Ronde Venen vanuit de Op-Stap Cheque een abonnement op de Bibliotheek gekregen.
 
Begin dit jaar heeft De Rondeveense Uitdaging het initiatief genomen om samen met de Voedselbank, Tympaan De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad en de gemeente De Ronde Venen minimagezinnen een aantal activiteiten aan te bieden. De gezinnen kregen een Op-Stap Cheque met een aanbod voor ontspannende en nuttige activiteiten, van een dagje dierentuin of een verrassingsdiner tot een abonnement op de Bibliotheek of een computercursus. Elk gezin mocht totaal drie activiteiten kiezen.
 
Afgelopen week zijn de abonnementen van de Bibliotheek uitgedeeld. 20 mensen hadden aangegeven graag een abonnement op de Bibliotheek te willen ontvangen.

Een jonge moeder met vier kleine kinderen was heel blij met haar abonnement. Haar vier kinderen zijn al langer lid van de Bibliotheek, samen met haar kinderen bezoekt ze de Bibliotheek al vaak. Nu is ze blij dat ze ook voor zichzelf boeken, een dvd of een tijdschrift kan lenen.

Een andere vrouw was ook zichtbaar blij met haar abonnement. Ook zij kwam al vaak in de Bibliotheek om hier informatie op te zoeken op de computer of om aan de leestafel een tijdschrift te lezen. Nu heeft ze de mogelijkheid ook boeken of tijdschriften te lenen voor thuis.
 

Laatst bewerkt op: 8 november 2018 10:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Op-Stap Cheque voor Bibliotheekabonnement uitgereikt

Afgelopen week hebben 20 inwoners uit De Ronde Venen vanuit de Op-Stap Cheque een abonnement op de Bibliotheek gekregen. Begin dit jaar heeft De Rondeveense Uitdaging het initiatief genomen om samen met de Voedselbank, Tympaan De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad en de gemeente De Ronde Venen minimagezinnen een aantal activiteiten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: