001 - Escaperoom aglemeen
Fusie Janssen  Van Kouwen – samen 70 jaar Opel ervaring

Fusie Janssen Van Kouwen – samen 70 jaar Opel ervaring


Geplaatst op: 8 november 2018

Eerder dit jaar spraken Opel-dealers Van Kouwen en Fred Janssen Autogroep  de intentie uit om hun krachten te bundelen. Op 1 november jl. is de fusie van deze bedrijven officieel bezegeld.

Beide familiebedrijven zijn al vele tientallen jaren actief als Opel-dealer. Van Kouwen in de regio Amsterdam, Aalsmeer en De Ronde Venen. Fred Janssen Autogroep in Huizen, Hilversum en Naarden.

Theo van Kouwen vertelt: “De autobranche blijft voortdurend in ontwikkeling en om onze dienstverlening te waarborgen en verder uit te breiden gaan wij deze samenwerking aan. Alle  bekende gezichten blijven op de vestigingen, daar verandert niets aan.

Wat wel verandert is de naam: Janssen  Van Kouwen Automotive B.V.  En een nieuwe website met een frisse nieuwe uitstraling is in de maak.”

Met deze fusie opereert het nieuwe bedrijf niet alleen als Opel dealer maar heeft het ook activiteiten op het gebied van (private) leasing, autoverhuur, autoschadeherstel en de verkoop van exclusieve auto’s. Met vestigingen in groot Amsterdam en Het Gooi is Janssen   Van Kouwen Automotive B.V. dé partner voor al uw mobiliteitsvraagstukken, zowel zakelijk als privé.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fusie Janssen Van Kouwen – samen 70 jaar Opel ervaring

Eerder dit jaar spraken Opel-dealers Van Kouwen en Fred Janssen Autogroep  de intentie uit om hun krachten te bundelen. Op 1 november jl. is de fusie van deze bedrijven officieel bezegeld. Beide familiebedrijven zijn al vele tientallen jaren actief als Opel-dealer. Van Kouwen in de regio Amsterdam, Aalsmeer en De Ronde Venen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: