Nobleman Boxsprings
Cel dreigt na burenruzie in Vinkeveen:

Cel dreigt na burenruzie in Vinkeveen: "Ik schiet jullie kapot"


Geplaatst op: 9 november 2018

Een 56-jarige man uit Vinkeveen hangt een gevangenisstraf van twee jaar boven het hoofd omdat hij zijn buren met de dood bedreigde. "Ik schiet jullie kapot en maak jullie dood", zou hij hebben gezegd.

Ook zou hij geweld hebben gebruikt en geld hebben gestolen van zijn buren, denkt het OM. De man belde aan bij zijn buren, deelde vervolgens enkele klappen uit en daarna liet hij een vuurwapen zien.

"De volgende keer blijft het niet bij een klap", zou hij gezegd hebben. Ook vertelde hij zijn buren dat ze een groot probleem zouden hebben als ze naar de politie stapten.

De mishandelde buur liep een gebroken jukbeen en een kapotte gevoelszenuw op. Het Openbaar Ministerie wil dat de agressieve Vinkevener twee jaar de cel in gaat. Over twee weken oordeelt de rechter of de man inderdaad schuldig is en (cel)straf krijgt.

 

Laatst bewerkt op: 9 november 2018 07:40

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cel dreigt na burenruzie in Vinkeveen: "Ik schiet jullie kapot"

Een 56-jarige man uit Vinkeveen hangt een gevangenisstraf van twee jaar boven het hoofd omdat hij zijn buren met de dood bedreigde. "Ik schiet jullie kapot en maak jullie dood", zou hij hebben gezegd. Ook zou hij geweld hebben gebruikt en geld hebben gestolen van zijn buren, denkt het OM. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: