001 -Family

Zitgymnastiek bij Spel en Sport


Geplaatst op: 14 november 2011

"Oud worden is mooi, zolang je gezond bent" is een opmerking die je regelmatig hoort.
Gezond oud worden willen we allemaal en gelukkig kunnen we daar zelf enige invloed op hebben.
Iedereen weet inmiddels wel dat bewegen goed is voor lichaam en geest en wat zo mooi is, JE BENT NOOIT TE OUD om hier aan te beginnen!!!
Tot op zeer hoge leeftijd is er winst te halen als het gaat om het verbeteren van uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie, balansgevoel en lenigheid. Kortom, een goede conditie. Allemaal aspecten die belangrijk zijn bij zolang mogelijk "op de been blijven" zelfredzaam zijn, zelfstandig wonen, gezond oud worden! Samen bewegen motiveert en geeft dubbel plezier!
Spel en Sport De Ronde Venen, wie anders, voorziet hierin en heeft in haar uitgebreid pakket ook de activiteit "Zitgymnastiek" . Deze lessen worden wekelijks door professionele docenten op vijf verschillende locaties in de Ronde Venen (dus ook bij u in de buurt) gegeven en zijn bedoeld voor die senioren die op deze manier aan het verbeteren van hun conditie willen werken. Er heerst een gezellige, stimulerende sfeer in de groepen en iedereen is van harte welkom. Dus óók u!!!
Gratis proefles in de gehele maand November.
Voor meer informatie zie onze website www.spelensportdrv.nl onder "Fit" of bel met 06 21918353.
Spel en Sport onderhoudt!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zitgymnastiek bij Spel en Sport

"Oud worden is mooi, zolang je gezond bent" is een opmerking die je regelmatig hoort. Gezond oud worden willen we allemaal en gelukkig kunnen we daar zelf enige invloed op hebben.Iedereen weet inmiddels wel dat bewegen goed is voor lichaam en geest en wat zo mooi is, JE BENT NOOIT … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: