001 -Family

Acro-Pieten zetten Mijdrecht op zijn kop


Geplaatst op: 13 november 2011

Afgelopen weekend hebben de acro-pieten van GVM'79 het burg.haitsmaplein goed op z'n kop gezet. Er lag een mooi podium op het plein met daarop de tumblingbaan. De vele toegestroomden kinderen uit Mijdrecht vroegen zich af waar deze baan voor bedoeld was. Om 13:30 kwamen ze hier al snel achter, toen de acro-pieten het plein op renden. Ondersteund door een gezellig acrobatenpietenlied, lieten zij hun eerste kunsten zien.
Na dit korte optreden mochten de 4 en 5 jarige toeschouwertjes zelf even op de baan springen en dansen. Ook moesten ze proberen om onder elkaars poortje door te kruipen. Ze werden allemaal geholpen door de acro-pieten. Daarna was het de beurt aan de kinderen van 6 en 7 jaar. Ook zij lieten zien dan ze al goed konden bewegen. Met mooie sprongen kwamen ze over de springbaan. Het was goed te zien dat er in Mijdrecht veel gym/turntalent aanwezig is. Dit talent is van harte uitgenodigd om bij de trainingen van GVM'79 een kijkje te nemen. Er kan al vanaf 4 jaar begonnen worden met de kleutergym. Daarna is doorstroming mogelijk naar de turn- of acro-afdeling. De tumblingbaan kan helaas niet elke les uitgerold worden, maar er wordt toch zeker een aantal keer per jaar gebruik van gemaakt. Ook voor de hele kleintjes (2-3 jaar) onder ons wil GVM weer een groep beginnen op maandagochtend, meld je snel aan zodat de groep van start kan gaan. Maar ook volwassen dames (en heren) kunnen bij GVM'79 terecht er is zowel een steps als bodyshape uur. De informatie over de trainingen van GVM is te vinden op onze site: www.gvm79.nl. Er mag altijd 2 keer een gratis proefles gevolgd worden. Afgelopen zaterdag was het feest voor de kinderen echter nog niet afgelopen. Om 14:00 kwam Sinterklaas dan toch het plein op gereden. Alle kinderden konden hem een hand geven en wanneer Sint het nog even te druk had, kon er genoten worden van de prachtige show van de acro-pieten. De salto's vlogen iedereen om de oren. Na een uur springen waren ook de acro-pieten moe en zijn ze moe lekker even gaan slapen!!! Tot volgend jaar bij de sinterklaasintocht!!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acro-Pieten zetten Mijdrecht op zijn kop

Afgelopen weekend hebben de acro-pieten van GVM'79 het burg.haitsmaplein goed op z'n kop gezet. Er lag een mooi podium op het plein met daarop de tumblingbaan. De vele toegestroomden kinderen uit Mijdrecht vroegen zich af waar deze baan voor bedoeld was. Om 13:30 kwamen ze hier al snel achter, toen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: