Atlantis 2 laat punten liggen

Geplaatst op: 13 november 2011

Zaterdag 12 november speelde het door de Rabobank gesponsorde tweede team thuis in de Phoenixhal tegen Koveni 2. Dit was de eerste wedstrijd van het zaalseizoen, waarbij het tweede nog niet in volle sterkte kon aantreden, omdat enkele spelers door een blessure-epidemie bij het eerste mochten invallen. Atlantis ging goed van start, maar kon het uiteindelijk niet vasthouden doordat ze bij vlagen onnodige (plaats)fouten maakten en vooral in de tweede helft moeite hadden om tot scoren te komen.

Met een creatieve opstelling en invalcoach Klaas van Heeringen begon het eerste aanvalsvak met een vliegende start en Atlantis stond zeer snel voor met 2-0 uit twee zeer mooie afstandsschoten. Ook het tweede aanvalsvak scoorde hierna snel, maar Atlantis kon de 3-0 voorsprong niet vasthouden. Koveni kwam terug tot 3-3, waarbij er onder andere tweemaal gescoord werd doordat Atlantis de bal verkeerd uitbracht. Hierna ging het geruime tijd gelijk op: Atlantis scoorde en Koveni maakte daarna weer de gelijkmaker. Vlak voor rust wist Koveni uiteindelijk tot een 7-8 voorsprong te komen.
Aan het begin van de tweede helft wisten Atlantis en Koveni elkaar goed in evenwicht te houden en konden ze beide de eerste vijftien minuten niet tot scoren komen. Uiteindelijk wist Koveni de opgebouwde voorsprong verder uit te breiden en bleef Atlantis maar moeilijk tot scoren komen. Uiteindelijk verloor Atlantis met 9-12.
Op 19 november speelt Atlantis 2 uit tegen DKV in IJmuiden en op 26 november wordt er uit tegen Dindoa in Ermelo gespeeld. Zaterdag 3 december speelt Atlantis 2 weer een thuiswedstrijd in de Phoenixhal. Om 16.05 uur treden ze dan aan tegen Madjoe.

Zaterdag 12 november speelde het door de Rabobank gesponsorde tweede team thuis in de Phoenixhal tegen Koveni 2. Dit was de eerste wedstrijd van het zaalseizoen, waarbij het tweede nog niet in volle sterkte kon aantreden, omdat enkele spelers door een blessure-epidemie bij het eerste mochten invallen. Atlantis ging goed … Lees meer »