Werken in het westen

N201 Amstelhoek dicht na ongeluk met vrachtwagen en vijf auto's


Geplaatst op: 14 november 2018

Grote ravage en een afgesloten N201 waren woensdagavond het gevolg van een ernstig ongeluk.

Rond 18:15 uur schoot er een Duitse automobilist over het kruispunt vanaf de N196 richting de Tienboerenweg. Een vrachtwagenchauffeur die ook op dat kruispunt reed botste het voertuig, schoot over de middenberm en kwam op de tegengestelde rijbaan terecht. Daar ramde hij nog eens vier personenwagens.

De Duitse automobilist zat inmiddels met zijn BMW om een verkeerslicht gevouwen, maar kon zelfstandig uit zijn auto stappen. Ook de andere automobilisten en inzittenden kwamen grotendeels met de schrik vrij. Ambulancepersoneel heeft hun gecontroleerd.

Na het ongeluk ontstond er een enorme ravage. De weg tussen Uithoorn en Mijdrecht ging dicht en het verkeer moest omdraaien. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft één van de bestuurders door rood gereden.

Laatst bewerkt op: 14 november 2018 22:54

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

N201 Amstelhoek dicht na ongeluk met vrachtwagen en vijf auto's

Grote ravage en een afgesloten N201 waren woensdagavond het gevolg van een ernstig ongeluk. Rond 18:15 uur schoot er een Duitse automobilist over het kruispunt vanaf de N196 richting de Tienboerenweg. Een vrachtwagenchauffeur die ook op dat kruispunt reed botste het voertuig, schoot over de middenberm en kwam op de tegengestelde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: