Nobleman Boxsprings
Aalsmeer klaar voor de winter

Aalsmeer klaar voor de winter


Geplaatst op: 15 november 2018

De voorbereidingen voor de gladheidbestrijding deze winter zijn in volle gang. Net als voorgaande jaren verzorgt Meerlanden de gladheidbestrijding op de hoofdrijwegen, de busroutes en belangrijke fietspaden, zoals de routes naar scholen en winkelcentra.
 
Wethouder Robert van Rijn: “Winters weer levert niet alleen mooie taferelen op, het kan ook voor gladheid zorgen. We hebben samen met Meerlanden weer de nodige voorbereidingen getroffen om de gladheid in Aalsmeer goed te bestrijden komende winter. Ondanks onze inspanningen is gladheid helaas niet helemaal te voorkomen. Blijf daarom ook zelf altijd alert tijdens winters weer.”
 
Het personeel en het materieel van Meerlanden staat namens de gemeente Aalsmeer klaar voor de bestrijding van gladheid. De gemeente kan echter niet alle wegen begaanbaar houden wanneer het glad is. Op wegen in woonwijken, stoepen en wandelpaden wordt bijvoorbeeld niet gestrooid. Bij extreme weersomstandigheden, zoals hevige sneeuwval, zorgt de gemeente dat eerst de belangrijkste doorgaande routes gestrooid /geschoven worden. Andere wegen komen op een later moment aan de beurt.Er staan zoutkisten bij o.a. het zwembad, de begraafplaats, de dagvoorzieningen voor gehandicapten en de zorgcentra. De gemeente doet een beroep op bewoners en bedrijven om zelf de stoepen schoon te houden.
 
Informatie over actuele strooiacties en de regionale gladheidverwachting zijn van eind oktober tot begin april te volgen op twitter: @Meerlanden.
 
Via www.aalsmeer.nl/gladheidsbestrijdingkunt u het Gladheidsbestrijdingsplan en de strooiroutes bekijken.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer klaar voor de winter

De voorbereidingen voor de gladheidbestrijding deze winter zijn in volle gang. Net als voorgaande jaren verzorgt Meerlanden de gladheidbestrijding op de hoofdrijwegen, de busroutes en belangrijke fietspaden, zoals de routes naar scholen en winkelcentra. Wethouder Robert van Rijn: “Winters weer levert niet alleen mooie taferelen op, het kan ook voor gladheid … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: