Drie jongens aangehouden voor poging inbraak in Wilnis


Geplaatst op: 13 november 2011

Wilnis - Drie jongens, één van 16 jaar en twee van 17 jaar, allen uit Utrecht, zijn zondagmorgen aangehouden voor poging inbraak.

Omstreeks 05.15 uur kreeg de politie een melding van een getuige dat er geprobeerd werd in te breken in een pand een de Dorpsstraat in Wilnis. Vervolgens waren de daders weggereden in een auto. De politie kwam snel ter plaatse en zag de auto rijden op de A2 richting Utrecht. De agenten gaven de bestuurder een stopteken. De bestuurder wist te vluchten. De drie inzittenden, in de leeftijd van 16-17 jaar uit Utrecht, werden wel aangehouden. Er werd een zoekactie met onder andere honden op touw gezet, maar de bestuurder is niet meer gevonden. In de inbeslaggenomen auto werd een inbrekerswerktuig aangetroffen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie jongens aangehouden voor poging inbraak in Wilnis

Wilnis - Drie jongens, één van 16 jaar en twee van 17 jaar, allen uit Utrecht, zijn zondagmorgen aangehouden voor poging inbraak. Omstreeks 05.15 uur kreeg de politie een melding van een getuige dat er geprobeerd werd in te breken in een pand een de Dorpsstraat in Wilnis. Vervolgens waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: