Nobleman Boxsprings
Podium voor UWTC bij de veldrit in Hilversum

Podium voor UWTC bij de veldrit in Hilversum


Geplaatst op: 19 november 2018

De amateurs van het UWTCX-team stonden zaterdag 17 november in zijn geheel aan het vertrek van de vernieuwde veldrit van Hilversum. Door ingrijpende werkzaamheden tbv een HOV lijn en natuurbrug op Anna’s Hoeve was het niet mogelijk de veldrit op het vertrouwde parcours te organiseren. Er werd een nieuwe locatie gevonden op de Zuiderheide, vlak bij Laren. Een mooi technisch rondje met voldoende snelle stukken. Wellicht het enige minpuntje waren de overvloedige stronken. 

Bart, Bas en Tommy zaten goed van voor met de start en in de eerste ronde wist Tommy al een gat te slaan mede door het goede teamwork van Bart en Bas. Uiteindelijk resulteerde dat in een kopgroep van 5 met daarin Tommy en Bas, Bart volgde kort daarachter. Al snel werd de groep uit elkaar getrokken en kon Tommy Oude Elferink de sprint om de 2e plek niet winnen en werd 3e. Bas de Bruin werd mooi 5e en Bart de Veer 6e. Menno van Capel reed ook weer een goede wedstrijd wat resulteerde in een 24e plek. Dennis Moolhuijsen werd 47e. 
Bij de masters 40+ werd Frank Jansen 43e. Bij de dames werd Elleke Claessen 4e, Laura Gorter 9e, Judith v Maanen 13e, Rebecca Cornelisse 15e. En bij de junioren werd Ian vd Berg 23e.

Clubcross competitie
De 40+ heeft ook dit jaar weer een grote groep trouwe deelnemers bij de crosscompetitie van UWTC. Iedere zondag wordt er een wedstrijd op het mooie nieuwe veldritparcours bij UWTC op sportpark Randhoorn verreden.
Uitslag 40-: 1 Menno Koolhaas, 2 Lars Wiebes
Uitslag 40+: 1 Frans v Heteren, 2 Mark Best, 3 Maarten de Jong, 4 Ben de Bruin, 5 Rene Wiebes, 6 Wouter Verhoef, 7 Alex Boere, 8 Han Schouten, 9 Wim Veenboer, 10 Leen Blom, 11 Gijs Kostman, 12 Bart v Montfoort, 13 Hans de Best, Marcel Versteeg, Rene Oudshoorn, dnf Peter Wiebes.

 

Veldrit Lieshout
In Lieshout reden de amateurs van UWTC weer een goede wedstrijd. Drie renners in de top-10!  Bas de Bruin 5e, Tommy Oude Elferink 6e en Bart de Veer 8e. Bij de dames lag Elleke Claessen op podiumkoers, totdat ze bij een slippertje één van haar contactlenzen verloor. Het niet meer goed kunnen inschatten van afstand/diepte zorgde ervoor dat ze de wedstrijd voorzichtig uit moest rijden. Toch nog een nette 6e plaats. Rebecca Cornelisse werd 14e.

ACC

Zondag 18 november is de zesde wedstrijd van de Amsterdamse Cross competitie verreden bij WVA in Amsterdam (Sloten). UWTC jeugdlid Rens Grömmel werd hier 2e en staat momenteel op de 1e plaats in het tussenklassement. Het is erg spannend in de groep van Rens, want er zitten maar 2 punten verschil tussen de eerste drie renners van het tussenklassement en er zijn nog vijf wedstrijden te verrijden.
uitslag jeugd A: 10 Morgan Hartveldt, 21 Tom Derogee. Uitslag jeugd B: 2 Rens Grömmel, 8 Lars Hopman, 28 Siem v Smoorenburg, 34 Jari Buskermolen. Uitslag 40-: 11 Menno v Capel, 16 Ian vd Berg, 27 Sven Buskermolen. Uitslag 40+: 12 Mark Touwen, 19 Peter v Capel, 34 Peter vd Aar, 40 Wilfried Burgmeijer, 43 Paul vd Aar, 51 Frank Jansen, 58 Sjon vd Berg. Uitslag dames&nieuwelingen: 27 Klara vd Vaart, 34 romy Snel.

Laatst bewerkt op: 19 november 2018 12:29

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor UWTC bij de veldrit in Hilversum

De amateurs van het UWTCX-team stonden zaterdag 17 november in zijn geheel aan het vertrek van de vernieuwde veldrit van Hilversum. Door ingrijpende werkzaamheden tbv een HOV lijn en natuurbrug op Anna’s Hoeve was het niet mogelijk de veldrit op het vertrouwde parcours te organiseren. Er werd een nieuwe locatie gevonden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: