VLC

Burgemeester opent expositie Fort aan de Drecht


Geplaatst op: 11 november 2011

Op zondag 20 november zal burgemeester D.H. Oudshoorn de expositie "Kunst als Geschenk" komen openen. Ook dit jaar is traditie getrouw de Galerie weer omgetoverd tot een grote cadeaushop. Betaalbare Kunst met een hoog "leuk om te geven" gehalte zoals o.a. keramiek, glasobjecten, schilderijtjes, Sieraden in vilt, zilver etc.

Dit jaar is er feestelijk werk van: Betty Disco en Miriam van der Linden met kleine objecten met Ria Rugge met kleine Schilderijtjes. Jetty Dijkema is er met Sieraden en Glasobjecten. Daarnaast zijn er Sieraden/Vilt van Jetty van der Elsken en prachtige Sieraden in zilver van Mariette Friedheim. Keramiek is er van Ellen Rijnsdorp, Lies Spaan en Gerie Trouwborst. Verder Textiel van Marieke Steenhorst, kunst in Papier-maché van Anke van Zoest en kleurrijk vilt van Monique de Vreede. Harm Struik tot slot, heeft Sieraden in Mokumé (Japanse smeedtechniek). Om het allemaal leuk in te pakken is Marian Visser van de partij met verrassende cadeauverpakkingen.

De opening vindt plaats om 15.00 uur en de Galerie is de openingsdag geopend vanaf 14.30 uur.

De expositie is te zien tot en met zondag 18 december op donderdag en vrijdag 14.00-16.00 uur en op zaterdag en zondag 12.00 - 17.00 uur.

Adres: Grevelingen 50, 1423 DN Uithoorn
Meer informatie: www.galeriefortaandedrecht.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester opent expositie Fort aan de Drecht

Op zondag 20 november zal burgemeester D.H. Oudshoorn de expositie "Kunst als Geschenk" komen openen. Ook dit jaar is traditie getrouw de Galerie weer omgetoverd tot een grote cadeaushop. Betaalbare Kunst met een hoog "leuk om te geven" gehalte zoals o.a. keramiek, glasobjecten, schilderijtjes, Sieraden in vilt, zilver etc. Dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: