De Baat (2e)

Nieuwe huisvesting voor de Pijlstaartschool in Vinkeveen


Geplaatst op: 10 november 2011

Eindelijk hebben de groepen 7 en 8 van de basisschool De Pijlstaart hun ‘eigen' lokaal in het Parkietengebouw direct achter het hoofdgebouw. Al eerder dit jaar is in samenwerking met De Klimboom, Peuterspeelzaal De Duikelaar, de Gemeente en de St. Jozefschool een oplossing gevonden voor het nijpende lokalenprobleem.

Een en ander heeft wat langer geduurd dan was gewenst, maar uiteindelijk is het dan toch gelukt! Maandagochtend 7 november heeft oud-collega Juf Trudy onder toeziend oog van alle kinderen de deuren geopend van de twee nieuwe lokalen in het Parkietengebouw. Er moet nog wel het een en ander worden geschilderd aan de buitenzijde van het gebouw maar dat mocht de feestvreugde niet drukken. De leerlingen van groep 7 en 8 stonden al klaar met hun tafels en stoelen om direct te verhuizen.

Doordat deze twee groepen een ‘eigen' nieuw lokaal hebben gekregen, kunnen de leerkrachten weer gebruik gaan maken van hun lerarenkamer. Tegelijkertijd kan groep 1/2 D, die sinds vorig jaar in de Schakel zat, alvast verhuizen naar het hoofdgebouw. Nog niet helemaal ideaal maar de leerlingen van de onderbouw kunnen in ieder geval samen de feestdagen doorbrengen.

In de Kerstvakantie zal de Peuterspeelzaal vrij komen voor groep 1/2 D. De Duikelaar zal dan namelijk ook verhuizen naar de Jozef dependance. Kortom: vanaf 9 januari 2012 zullen alle groepen van De Pijlstaart in hun eigen lokaal zitten en is het ruimteprobleem opgelost. Met veel dank aan alle eerder genoemde partijen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe huisvesting voor de Pijlstaartschool in Vinkeveen

Eindelijk hebben de groepen 7 en 8 van de basisschool De Pijlstaart hun ‘eigen' lokaal in het Parkietengebouw direct achter het hoofdgebouw. Al eerder dit jaar is in samenwerking met De Klimboom, Peuterspeelzaal De Duikelaar, de Gemeente en de St. Jozefschool een oplossing gevonden voor het nijpende lokalenprobleem. Een en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: