Nobleman Boxsprings
Atlantis F2 begint super aan het korfbalseizoen

Atlantis F2 begint super aan het korfbalseizoen


Geplaatst op: 27 november 2018

Afgelopen zaterdag 24 november speelde Atlantis F2 hun eerste officiële competitiewedstrijd. Het team bestaande uit Jordy, Willem, Marino, Tobias, Jeftha, Leandra en Isa is vlak voor de zaalcompetitie ontstaan uit nieuwe leden en kinderen vanuit de kangoeroes. Samen met hun trainers/coaches Suzan, Lieke en Petra hadden ze er erg veel zin in.

De F2 (en hun ouders) hadden sowieso een superleuke start. Vrijdagavond was Sinterklaas al bij Atlantis op bezoek geweest voor de jongste jeugd. En de F2 was ’s avonds bij de wedstrijd van Atlantis 1 ook nog eens samen met de Kangoeroes ‘Team van de Week’.

De afgelopen drie weken was er hard getraind en zodra de wedstrijd begon was dat gelijk te zien. Leandra gooide naar Willem, Willem gooide naar Isa die hard naar de paal rende en daar stond Marino ook al te wachten. De bal kwam in de handen van Willem en die mikte heel goed en schoot de bal door de korf 1-0. Heel knap was dat als de bal was onderschept er partij werd geroepen en iedereen heel snel renden naar de korf waarin Atlantis moest scoren.

Weer was er een snelle aanval, doelpunt 2-0. En weer een snelle aanval 3-0. Na 10 minuten hadden we even pauze en kwamen Tobias en Jeftha in het veld. Jeftha onderschepte de bal en gooide die snel naar voren; naar Tobias. En Tobias scoorde 4-0. DKV scoorde ook een mooi doelpunt 4-1. En zo bleef het de hele wedstrijd door gaan. Ballen werden onderschept, hand op de bal en dan was de bal voor Atlantis. Leandra deed dat heel goed en kon toen gelijk scoren. Jeftha rende heel hard naar voren en Isa gooide de bal naar hem. Ook dat werd een doelpunt. De scheidsrechter had het eigenlijk het drukste van allemaal. Eindstand was 22-4. De coaches waren supertrots op hun team omdat ze zo goed samen speelde en de bal al zo goed naar elkaar kunnen gooien waardoor ze samen zoveel doelpunten konden maken. Op de tribune zaten trotse ouders die hun kinderen hun eerste wedstrijd zagen spelen.

Een paar uur later was de F2 weer in de sporthal want ze waren ‘Team van de Week’ bij Atlantis 1. Shirts weer aan, die er binnenkort nog mooier uitzien omdat Autorijschool Jolanda (moeder Marino) de shirtsponsor wordt. De Atlantis selectie had een leuke verrassing voor alle kinderen; pokemon kaarten van alle spelers van de Atlantis selectie. Het werd een prachtig spektakel waarin Atlantis 1 uiteindelijk, na een spannende wedstrijd, won van IJsselvogels met 19-17.

Wilt u ook een keer een leuke wedstrijd van Atlantis F2 zien? Ze spelen weer een thuiswedstrijd in sporthal de Phoenix op zaterdag 8 december om 10 uur. Gelijktijdig trainen de Kangoeroes van 10.00 – 11.00 in een ander deel van de zaal.

Laatst bewerkt op: 27 november 2018 10:50

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis F2 begint super aan het korfbalseizoen

Afgelopen zaterdag 24 november speelde Atlantis F2 hun eerste officiële competitiewedstrijd. Het team bestaande uit Jordy, Willem, Marino, Tobias, Jeftha, Leandra en Isa is vlak voor de zaalcompetitie ontstaan uit nieuwe leden en kinderen vanuit de kangoeroes. Samen met hun trainers/coaches Suzan, Lieke en Petra hadden ze er erg veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: