Nobleman Boxsprings
Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering


Geplaatst op: 29 november 2018

Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. In Nederland heeft iedereen een verplichte basisverzekering. De gemeente biedt mensen met een laag inkomen de Collectieve Zorgverzekering Minima aan. Al bijna 400 inwoners van de gemeente De Ronde Venen maken hiervan gebruik. Ons pakket is uitgebreid en voor meer inwoners beschikbaar.

De premie 2019 voor de zorgverzekeringen is bekend en dat maakt dat iedereen zich de komende tijd gaat beraden welke zorgverzekering het best bij hem of haar past. Speciaal voor mensen met een laag inkomen heeft de gemeente De Ronde Venen samen met Zorg & Zekerheid een zorgverzekering samengesteld. Door hieraan deel te nemen, kunnen onze inwoners profiteren van veel extra’s en een behoorlijk bedrag besparen. Ze krijgen collectiviteitskorting en de gemeente betaalt een deel van de premie.

Wethouder Alberta Schuurs: “Voor 2019 hebben we een extra voordelige zorgverzekering voor mensen met een kleine beurs. We hebben het aanbod uitgebreid en meer inwoners met een laag inkomen kunnen deelnemen”. Inwoners met een inkomen tot 120% (was 110%) van het sociaal minimum komen in aanmerking voor deze verzekering. Naast de basisverzekering met AV-standaard kan in 2019 ook de aanvullende verzekering AV-top afgesloten worden. Deze verzekering is speciaal voor mensen die veel zorg nodig hebben of chronisch ziek zijn.

U kunt zich tot en met 31 december aanmelden voor de Collectieve Zorgverzekering Minima. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een klantmanager van de gemeente via 0297 29 16 16.

Laatst bewerkt op: 29 november 2018 13:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering

Goede zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. In Nederland heeft iedereen een verplichte basisverzekering. De gemeente biedt mensen met een laag inkomen de Collectieve Zorgverzekering Minima aan. Al bijna 400 inwoners van de gemeente De Ronde Venen maken hiervan gebruik. Ons pakket is uitgebreid en voor meer inwoners beschikbaar. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: