Nobleman Boxsprings
Hulpdiensten rukken massaal uit voor onwelwordingen Wilnis

Hulpdiensten rukken massaal uit voor onwelwordingen Wilnis


Geplaatst op: 30 november 2018

Meerdere ambulances, politie en brandweer zijn vrijdagavond druk bezig geweest met een bijzonder incident op de Watertuin in Wilnis.

Twee bewoners voelden zich niet lekker en werden onwel. Een buurvrouw die kwam helpen in de woning werd vervolgens ook 'bevangen' door iets. 

De ambulancemedewerkers roken een 'zoete lucht' in de woning en besloten om de slachtoffers en zichzelf in veiligheid te brengen in een andere woning op het park. De brandweer werd gealarmeerd, maar met hun apparatuur werd niets gevaarlijks gemeten.

De adviseur gevaarlijke stoffen, de officier van dienst van de brandweer en de officier van dienst geneeskunde werden gealarmeerd om poolshoogte te nemen bij de woning.

De twee bewoners zijn overgebracht naar het AMC in Amsterdam.

Uiteindelijk heeft de brandweer niets kunnen meten. De buurvrouw kon na controle van het ambulancepersoneel gewoon thuis blijven. 

Wat het precies geweest is, is nog niet bekend. Wellicht dat de bewoners iets 'verkeerds' gegeten hebben. 


v.l.n.r: Officier van dienst brandweer, officier van dienst geneeskunde en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer


Laatst bewerkt op: 30 november 2018 22:19

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulpdiensten rukken massaal uit voor onwelwordingen Wilnis

Meerdere ambulances, politie en brandweer zijn vrijdagavond druk bezig geweest met een bijzonder incident op de Watertuin in Wilnis. Twee bewoners voelden zich niet lekker en werden onwel. Een buurvrouw die kwam helpen in de woning werd vervolgens ook 'bevangen' door iets.  De ambulancemedewerkers roken een 'zoete lucht' in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: