Raadhuisbrug Aalsmeer afgesloten tijdens werkzaamheden


Geplaatst op: 8 november 2011

De raadhuisbrug (tussen Raadhuisplein en Van Cleeffkade) is volgende week twee dagen afgesloten voor verkeer. Op woensdag 16 en donderdag 17 november wordt aan de brug gewerkt.
De afsluiting is nodig omdat de brug vernieuwd wordt. Het eerste dat gaat gebeuren is het verwijderen van de bovenbouw. De bovenbouw wordt afgevoerd naar een werkplaats om te worden nagemaakt. Op de brug wordt een tijdelijk hekwerk aangebracht ter vervanging van de leuningen.

Gedurende de werkzaamheden is het niet mogelijk de brug te gebruiken. Het verkeer kan het parkeerterrein verlaten via de ingang aan de stationsweg.

Het plaatsen van de nieuwe bovenbouw en het aanbrengen van een nieuw brugdek, staat gepland in de weken van 6 februari tot en met 18 februari 2012.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Raadhuisbrug Aalsmeer afgesloten tijdens werkzaamheden

De raadhuisbrug (tussen Raadhuisplein en Van Cleeffkade) is volgende week twee dagen afgesloten voor verkeer. Op woensdag 16 en donderdag 17 november wordt aan de brug gewerkt.De afsluiting is nodig omdat de brug vernieuwd wordt. Het eerste dat gaat gebeuren is het verwijderen van de bovenbouw. De bovenbouw wordt afgevoerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: