Nobleman Boxsprings
Prima zaalstart voor De Vinken

Prima zaalstart voor De Vinken


Geplaatst op: 2 december 2018

De eerste vier punten voor de Vinkeveense korfbalploeg zijn binnen. Na winst op het Utrechtse HKC vorige week, moest afgelopen zaterdag het Almkerkse ACKC diep buigen.

Volle winst
In de zaalcompetitie opereert De Vinken in de derde klasse. Voor het Vinkeveense Suiteteam is de doelstelling duidelijk: meedraaien in de top van de ranglijst en liefst promotie afdwingen. In de eerste wedstrijd vorige week in het Utrechtse Hoograven werden de eerste punten binnengesleept; met een 15-22 winst keerden de Vinkeveners huiswaarts.
Op 1 december kwam het Almkerkse ACKC op bezoek. De Vinken begon door een nog slepende blessure van Dorien Verbruggen in dezelfde opstelling als tegen HKC:

In de aanval Fenne Claassen, Annick Stokhof, Gideon Leeflang en Rutger Woud; in de verdediging: Eva Hemelaar, Roosmarijn Mooij, Jelle Mul en Jerom Stokhof.

Tweede helft
Vooral in de tweede helft ging het simpel. Met name de Vinkendames hadden in de eerste speelhelft al een aardig visitekaartje uitgedeeld, maar Almkerk bleef toen nog dapper meescoren.
Na de rust (10-9) viel ACKC bijna helemaal stil en scoorde nog slechts één keer. De Vinken ging 'gewoon' door: Annick (5x), Eva (4x), Rutger (3x), Fenne en Roos (2x) en Jerom en Jelle (1x) maakten de doelpunten. De lange Gideon Leeflang deed als vanzelf zijn zeer belangrijke reboundwerk! Trainer-coach Dirk van der Vliet keek tevreden toe.
Door deze twee winstpartijen staat De Vinken samen met Tiel en Vriendenschaar aan kop, gevolgd door ACKC en Fortissimo.

Laatst bewerkt op: 2 december 2018 15:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prima zaalstart voor De Vinken

De eerste vier punten voor de Vinkeveense korfbalploeg zijn binnen. Na winst op het Utrechtse HKC vorige week, moest afgelopen zaterdag het Almkerkse ACKC diep buigen. Volle winst In de zaalcompetitie opereert De Vinken in de derde klasse. Voor het Vinkeveense Suiteteam is de doelstelling duidelijk: meedraaien in de top … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: