Karwei

21 november informatieavond camperplaatsen


Geplaatst op: 8 november 2011

Op maandag 21 november organiseert de gemeente Aalsmeer een inloopavond voor omwonenden en belangstellenden over het plan om 4 camperplaatsen in te richten op het parkeerterrein achter het restaurant Het Bonte Schort.

De camperplaatsen zijn bestemd voor toeristen die met hun kampeerauto of camper Aalsmeer bezoeken en hier 1 of 2 dagen willen verblijven. Het gaat om minimale aanpassingen van het terrein en er komen geen speciale voorzieningen zoals aansluitingen voor elektriciteit, water of toiletten. Het betreft een proef voor één jaar. Na een jaar wordt besloten of de camperparkeerplaatsen definitief kunnen blijven.

Al lange tijd bestaat in Aalsmeer de wens om in de gemeente een aantal camperplaatsen te realiseren. Na onderzoek blijkt dat de parkeerplaats achter het restaurant Het Bonte Schort daarvoor de meest geschikt plek is.

Heeft u vragen over dit onderwerp of wilt u meer weten, kom dan maandag 21 november langs op de inloopavond in het gemeentehuis. Tussen 19.30 en 21 uur zijn wethouder Gertjan van der Hoeven en medewerkers van de gemeente aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Tijd: 21 november, 19.30 tot 21 uur
Plaats: Burgerzaal, gemeentehuis Aalsmeer

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

21 november informatieavond camperplaatsen

Op maandag 21 november organiseert de gemeente Aalsmeer een inloopavond voor omwonenden en belangstellenden over het plan om 4 camperplaatsen in te richten op het parkeerterrein achter het restaurant Het Bonte Schort. De camperplaatsen zijn bestemd voor toeristen die met hun kampeerauto of camper Aalsmeer bezoeken en hier 1 of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: